Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je rekAo Orwell: 'Sve će se snimati, a počet će kao bezAzlena zafrkancija. Jednog jutrA ćemo se probuditi i shvatiti da su postavili zidove oko nas. Hodat ćemo kao roboti u strahu da nas kamere ne uhvate kako zijevamo, kopamo nos, smijemo se, plačemo, ljubimo. Pitat će mo se kad se to desilo i kAko smo to dozvolili da živimo u zatvoru od života? Bit će kasno, jer ćemo se smijAti i izrugivati na TV-u nekom jadniku koji se počešao po mudima na glavnoj raskrsnici'. Ko ne vjeruje neka pročitA 1984.
Posto kasnimo 10 godina za svijetom imamo jos fore iako se to i desi mada ne vjerujem da ce :D xD
Daje 'đe kakvog posla.
boli je .urac ima auto
Pa i nema puno stvari, kako mi zenske znamo nagomilati :)
nije snimio nego uslikao klix novinari su žešća blamaža ugledu novinarstva.
Nemoj meni Sellam alejk mala,Ratatattata:D
Jebem i google i sve uposlenike! Kako ih nije stid pratit' tuđi život? Papčine.
sve go machosovinista.takvi pokrivaju svoje majke, zene, sestre i cerke i okruze visokim zidovima kako bi ih 'zastitili' od sebi slicnih! dal se iko zapitao kako je ovoj djevojci? bez obzira zasluzila il ne. uzmite sebe il svoju sestru, djete u istoj situaciji. i onda lijepi nas google stavi to na mrezu da se svi mogu smijati i radovati njenoj sudbini. kazu zivimo u svijetu gdje jaci maltretiraju slabije. djecu u skolama ismijavaju (pa se neka od njih i ubiju jer ne mogu podnjeti mobing. a da je kojim slucajem google zabiljezio momka?
A ti ne pokrivaš ženu i dijecu kada zaspu?Kakav si ti to otac.
fino sam joj reko napusti kucu i iznesi svoje stvari, a ona mene nije htjela da poslusa...
@Turcin.....one se zovu Turbo Dame na (drei-D) snimku..!
Kako se usuđujete nazivati djevojke/žene na zadnje dvije fotografije prostitutkama!? One više nisu prostitutke, niti su više prodavačice ljubavi, one se danas nazivaju eskort dame..
I hostese :)
...i hostese..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)