Zanimljivosti
0

Google Street View snimio trenutak kada je momak izbacio djevojku iz kuće

Klix.ba
Bolni prekid
Prekid veze je dovoljno tužan, no zamislite da taj trenutak zabilježe i Google Street View kamere i ovjekovječe ga na internetu.

S ovim se suočila djevojka koju je momak izbacio iz kuće prije nekoliko godina. Na fotografijama se vide automobil i mnoštvo stvari koje djevojka stavlja u gepek.

Fotografija je postavljena na Reddit s komentarom: "Google Street View uhvatio slavni momenat kada je moj drug izbacio bivšu djevojku iz svoje kuće".

Na drugoj fotografiji koju je uhvatio Google Street View vidi se muškarac bez odjeće u gepeku automobila u Njemačkoj, dok je na trećoj prikazan muškarac koji nosi masku konja u Škotskoj.

Prošlog mjeseca je fotograf koji je pokazao Google Street View fotografije prostitutki u Londonu svojoj galeriji nominovan za nagradu vrijednu 43.000 dolara.

Mishka Henner tražio je na internet forumima mjesta gdje može pronaći seksualne radnice i onda je lokacije pregledao preko Googleovih uličnih kamera. Njegova kolekcija screenshotova dovela ga je do četiri nominacije za prestižnu Deutsche Börse fotografsku nagradu.