Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fali vama daska u glavi
još samo da zabiju si kišobran u pakšu i rasklope ga, biće fotka mrak...
Eh, da.. http://www.belfasttelegraph.co.uk/news/world-news/man-dies-after-planking-stunt-16000177.html
Idioti
nemaju pametnija posla.....
Haj bolje i ovo nego u WC-u sto se slikavaju.
oni bar trose vrijeme na nesto, umijesto ovih ovde koji svaki clanak kritikuju, zato sto nemaju neku zanimljiviju stvar da rade u zivotu, neko je rekao da je ovo bolesno, zbog cega, ne vidim nijedan razlog, a to sto se desila nesreca, danas se mozes da 50 puta gluplji nacin povrijediti, ili cak poginuti... Ljudi uzivajte malo u zivotu, osjetite strah, uzbudjenje, radite nesto, zbog cega cete se osjecati zivim....._______________________
da nam niste prenijeli naša omladina ne bi pojma imala da ovo i postoji sax širi zlo..po običaju šta ima kod lady gaga danas?
A vala, moce se i bez tih budala
Evo ovaj kreten sto lezi go u narucju statue xD http://www.facebook.com/spuddy4u
A sta r.e.i.s , rejule kaze na sve to? Hoce li on da zapranka?
nemaju druga posla nek dodju u bosnu na baustel pa nek daskaju
hahahaaha australijskog engleskog ocam, isto banovićki bosanski...
Neka svi legnu na dasku,a onda ekser \"za rogove\" !
GLUP CLANAK
\"u položaju daske sve popularnije\"
nesto kontam da prokomentarisem ovaj clanak, a nesto mi zao i rijeci trositi na ovu glupost. vratite mi 3 minute zivota nazad sto izgubih uzalud citajuci ovo!