Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
roki narokam ti se mame
ovdje niko nista ne guzi...
guz.e kur.ac a i sutra ce isto ;))))))))))
jeste vi balkanci glupi samo se svadjate svaku priliku - koristite da se svadjate boli vas ku,rac gdje ko koga i sta vokri vam sto vi ne gu.zit...e mater vam šupačku
nabije.m ti mamu u dzamiji sinagogi a u crkvi i seku sa njom i tetu i sve komsinice u budistickoj ti mamu samu pobucam
PA I SEVERINA IDE GOLA U CRKVA PA OPET NIKO SE NEBUNI A NAJMANJE SVJESTENICI .
Ja vodim ljubav u crkvi a serem se i pisam u dzamiji
Ja bi ovo \'\'sa zada\'\' na oltaru pa neka me tuzi pola planete....
Pa šta ima veze, vidjela sam dosta crkvi u koje cure ulaze nepristojno obučene :D to im i treba kad nemaju nikakva pravila !
ma dobra ova p na slici kladim se da su i fratri curili kad se ovo snimalo
ili nisu imali sta zasjeci
gdje ima krscanstva tu nema dobra , a da je to sranje od vjere odnosno lakrdija sto ovaj rece , evo i ova vijest je jedan od dokaza
@Roki, razumijemo te u potpunosti. Znamo da je ovo jedino mjesto gdje ti i takvi mozete vidjeti razgoliseno zensko. Nadamo se da ce i tvoja mama u cilju borbe protiv laznog morala pristupiti skidanju odjece tj malogradjanskog oklopa u dzamiji/crkvi/sinagogi/katedrali.
@Kardinal Puno vas je... :D Nas u Zapadanom Mostaru ima cak 16 nja nja nja! :P :P :P
Hrvati su ugrozeni ! U Sarajevu ima jos 14 Hrvata