Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Mi čovjeka stvaramo u skladu najljepšem, zatim ćemo ga u najNakazniji lik vratiti, samo ne one koji budu vjerovali i dobra djela činili, njih čeka nagrada neprekidna. (Tīn, 4.-6.)
Ćiri bu ćiri ba
Faraoni prije 4000 godina napredniji u svemu nego balkanci danas xD
Joj kako neko moze toliko veličati najvece silnike svih vremena?
Procitajte knjigu ratovi "bogova i ljudi" (Zachariah Sitchin) iz vremena kada su zivjeli zajedno. Gdje stari egipatski spisi jasno govore o letjelicama koje su posjedovali njihovi bogovi I uz pomoc kojih su vladali, ratovali. Isto kao I kod Indijskih veda.
I kakav nam je zaključak? Da li napredne civilizacije koje su uništene trebaju biti uzor i predmet divljenja ili ipak pouka novim naraštajima? Oni koji koji su se oholili, ostali su bez ikakve hvale i pomena na Nebesima i na Zemlji, a oni koji su skromno hodili Zemljom, upute i radosne vijesti donosili, svakim treptajem hvale ih milijarde biča na Nebesima i na Zemlji, a najbolji je primjer naš posljednji Poslanik s.a.v.s.
Semir osmanagic na aparatima
"Zatim smo, poslije njih, poslali Musaa faraonu i glavešinama njegovim sa dokazima Našim, ali oni u njih nisu povjerovali, pa pogledaj kako su skončali oni koji su nered činili." 7:103
I onda kazu posli smrti isti su bogatas i siromasan...
U Bozijim očima jesu jarane. Ali stvar je u tome sto se ti vezes za materijalizam a ne duhovnost.
Zadnji vakat
Neki čekaju kad će se otkriti Zlato kad se smanji tok rijeke NILA. I kaže kad vidiš to zlato a biće ga na sve strane ogromna količina zlata ne diraj okreni se i bježi .Na 100 vojnika, bojnika ratnika 1 će ostati živ
Islamisti na aparatima. Hahaha
Širk.....
Fitna, novotarije ... Idi ubijte se
"Danas ćemo izbaviti samo tijelo tvoje da bi bio poučan primjer onima poslije tebe – ali mnogi ljudi su ravnodušni prema Našim poukama.” (Junus, 91, 92)
Ko nasi politicari, pratnja, zlatne kocije, guranje svih ispred sebe u kanal, preticanje na punoj itd. Faraonizacija
Estakfirula
Pustite mejtove da u miru počivaju...(hem ih eksponirate po muzejima, hem ih vozate po gradu...sve ste to mogli i sa replikama originala).
Ko će pravit' replike...
U obrazovne svrhe, tako tako, ... objasnite djeci i studentima i ljudima šta je bilo sa oholnikom i Allahovim neprijateljem, kako je skončao i završio i ostao za pouku onim oholnicima kojih i danas ima i više nego tada, jer tada niko se nije smio nazvati Bogom osim Faraona, a sada ih ima mnogo više,.. Istina će uništiti laž! ! !
Zar nije Egipat većinski muslimanska zemlja? Nije to u skladu sa muslimanskim običajima!
Munafici :-)))
bilo je egipta hiljadama godina i prije islama...
Šta ova sufijka pokrivena radi tu