Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...a isto tako 50 posto sanse da je sve bilo vrijedno truda :) meni je bas super!
Čitam ove komentare i ne mogu da vjerujem kakva smo mi stoka od ljudi! Šta god neko napravi mi to kvalitetno popljujemo. SRAMOTA!
Mogu se ubrati neke dobre ideje od ovakvih likova ... Nije loše :D
http://www.youtube.com/watch?v=WT4IzNQ4aRQ&feature=related toliko o orginalnosti
ko onaj jadnik sto je zaprosio djevojku na djordje balasevicu ccc kakva stoka i on i ovaj sto je napravio ovo njesra od videa jadna ta cura
Svaka cast na trudu i ideji treba se sjetiti ovoga :))) A ovi komentari \"pi*kica\" i slicni tome, nema se tu sta komentarisati sve je to odgoj, bolje se obrazujte nego sto ovdje pisete gluposti. ;)
bog me j.e.b.o ako sam ja ovde ista skonto
da mi je znati sta ste vi koji pljujete ovo uradili u zivotu?! dalje od svog nosa ne znate! jadne ste vi duse, one sitne male...
Svaka cast na komentaru jaro, ismijah se! :D
22 sata ovo radio? laze...
uzassss
I onda se licemjeri pitaju kuda ide nase drustvo, kako prave vrijednosti izumiru...pa kako onda mozete pljuvati po ovako divnoj gesti? Ko zna sta vrijeme nosi, ali treba biti svjestan da za sve sto vrijedi u zivotu treba rizikovati i boriti se. Predivna, romanticna gesta covjeka koji ima dusu i srce i zeli ga zauvijek pokloniti nekome. Svaka cast Walt, tvoja buduca zena je sretnica :)
meni je ovo preslatko :)
jaro moj, nije on to sto ti kazes, ako cemo tvojim rjecnikom ovo je on je ono sto bi ti nazvao jeb.ac. Nema te koja ne da nakon ovoga, pa ti vidi :)
ja svojoj rekao, mala hos se ti udat za mene il da mi ovo ra(z)je(b)e(m)o .... rekla je Da :)
sa naucnog aspekta ovaj momak je mnogo besposlen. smatram da ovo ne treba raditi jer je ostavio previse slobodnog vremena svojoj djevojci, sanse da ga je varala dok je on ovo pravio su ogromne. ne bih vam preporucio da nesto slicno pokusate napraviti, iz dva navedena razloga. Pozdrav do iduceg citanja.