Kreativna prosidba
0

VIDEO / Dvadeset i dva sata snimao video kojim je zaprosio djevojku

Sarajevo-x.com
Walt Thompson, Amerikanac iz Atlante, zaprosio je svoju djevojku Nealey Dozier nakon četiri godine veze videom u kojem su glavni protagonisti Lego figurice. Video je sam snimao 22 sata i montirao nebrojeno sati. Iako žive zajedno, Thompson je uspio zatajiti zašto se stalno osamljuje u sobi i radi na nečemu.

"Zaključavao se u sobu nekoliko dana, rekao mi je da radi na pisanju pjesme, jer mi je uvijek pisao pjesmu za godišnjicu naše veze, nisam ništa posumnjala", rekla je Dozier, prenosi Huffington Post.

Thompson je inače fotograf i za potrebe filma je trebao 2.600 fotografija, a ne može reći za koliko sati je montirao film.

"Rekao mi je da pogledam video, a on je stao iza mene. Mogla sam čuti kako mu srce lupa kada me je uhvatio za ruku. Tada sam shvatila da njegov rad nema veze sa pjesmom za godišnjicu", dodala je Dozier.

Kada su se na ekranu pojavile riječi "Hoćeš li se udati za mene", Thompson je izvadio LEGO figurice, a mladoženja je naravno držao prsten.

Nakon što je vidjela video, Dozier je postavila puno pitanja, jer je bila uzbuđena i zaboravila je reći da pristaje, ali ubrzo je shvatila da predugo drži svog momka u neizvjesnosti te je pristala.