Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa srećom!
To je toliko lično i privatno.... Ne znam sta ti je u glavi da novinarima ides se jadati kako ti je zena imala spontani... U svakom slucaju puno srece s usvajanjem.
Sta si nasmrk'o u zivotu, dobro si i to dvoje dobio normalnih. Ja ne znam koji mentalni sklop zena sa ovakvim moze leci u krevet, prvo otkuhati varkinom na 100*C pa dobro izribati pa mozda pustiti na 5m udaljenosti.
Pa kad voli da glumi Becira u LZN 😎
Mora maca diznu reparirat da bolje baca opo pritisak 50 je ljeta
Baci slatko maca da ne budeš mlohav udri kikiriki eto dvojke samo opleti i nek žena digne malo noge uza zid
Pa da je sve ok,eto ima dvoje iz tvog prvog braka,samo da ih prihvati ko svoje i pazi,i ja imam djete iz prvog braka,zivi sa mnom i mojom drugom zenom,samo malo je danas takvih dobrih zena.Trebalo bi da su joj bliza ta tvoja djeca,nego usvojena al hajde mozda grijesim,svako ima izbor.
Kristijan golubovic pravi djecu u 50 tim
"...nakon više neuspjelih godina..." Ma bravo za naslov...E moj "zutostampani" novinaru....
Maca bi da je Pasa
PA VEC IMA SINA LAV SE ZOVE, BOLJE NJEGA DOVEDI KOD SEBE
Vi sto pisete vako nako za Macu , znaci ili ste napaceni ili stvarno bezobrazni pa mu nesto govorite , vazda si rado vidjen gost kod nas u Sarajevu , bujurum na Dobrinju da sjedimo kod merkatora u basti , vi papci zaobidjite.... :)
E moj Maca gdje ćeš ovo u javnost iznositi. Očekuj uvrede i pljuvanje....
mislim da ti pokušavaš nešto drugo..vidi i jovana da ne ide
Lijepo je to. Sa srecom.