Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosna, negdje kod nemile: doktor asim uzima hiltovku u ruke i pazljivo slijedi upute kolege bajre. postavlja djecakovu glavu izmedju dvije cjepanice i pocinje da busi. probija tvrdi sloj bosanske tintare. a onda, odjednom - ispuha glava ko dusica... roditelji su najavili da ce tuziti doktora asima jer. a doktor asim se brani rijecima: nisam znao da mu je glava suplja (:
svaka cast, TAKVIH JE MALO U SVIJETU(strucnost je strucnost) ,,,,, :):):):):):):)
@salvador upravo zato se ovakvi slucajevi rijetko i desavaju. ljekari moraju postovati proceduru, u protivnom mogu snositi zakonske posljedice. da \"operacija\" nije uspjela, roditelji bi vjerovatno tuzili ljekara do smrti! pitam se samo koliko se zivota izgubi zbog ljekara koji nisu spremni da preuzmu rizik i improvizuju da bi nekom pomogli...
uze mi rijec iz usta!!!!!!!!
Da nije kojim slučajem prošlo kako treba bio bi naslov :\'\'Doktor monstrum probio dječaku glavu bušilicom\'\'. Ovako ispade heroj...
AUSTRALIJSKI..ne australski
@Dr. Meni je drago kad ovako vidim da je neki doktor spasio nekome život jer mu je to dio posla i ono za što se obavezao da će raditi. Kad bi ovi naši tako nešto nevjerovatno uradili? Kod njih možeš poginuti i zbog rutinskh stvari ako ne krhneš bruku para. Znam i iz previše iskustava, hvala lijepo.
Svaka mu cast! Covjek spasio djetetu zivot, a vi s.e.r.e.t.e sa svojim komentarima. Vasi komentari oslikavaju vas neozbiljni i djetinjasti karakter. Fuj.
Hahahhahahahaa Moro bi koristit hiltovku :D
Pa to ja upravo i radim sa svojom turnejom. :) Busim glave!
Ma sheitanska posla!
da glava nekog bosnje u pitanju trebala bi mu masala burgija da bi doprla do mozga... ako bi doprla do necega sto nema.... :-))))
Naravno da je dio posla, ne znam zasto uopste prenose ovako glupu vijest