Linija izazvala negodovanje
0
"Dobar dan, dobili ste Boga, ostavite poruku"
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve su ovo gluposti?Bog je jedan i netreba niko da nekog na nesto podsjeca.On sve vidi on sve cuje,on jE STVORITELJ!Za mene je glupost ova ideja o necemu ovakvom!
ja bogu uvijek šaljem samo faxove... ofirno mi da ga zovem na fontele
pa ima bogova koliko hoces. ne mogu svi biti na godisnjem u isto vrijeme. nije ti to njemacka.
pocnes se bavit sportom :)
A sto kada Bog ode na godisnji ili nedao Bog na bolovanje.
jel i ovo u prazno.. samo trosak
hallo..
hallo .. hallo...
Ne mislim na Halilovićev pravopis, hvala bogu.
a onda je Bog uze...?
A ti znas o kojem bogu je rijec na kraju telefonske linije?
Posejdone, malo prouči PRAVOPIS. Naravno da se radi UPRAVO o konceptu i naravno da se \"bog\" piše malim slovom U ZAVISNOSTI OD koncepta. U rečenicama \"Nema tog boga koji će meni zapovijedati\" ili \"Hrišćani/Kršćani su boga izmislili zbog nesposobnosti da objasne prirodne pojave\", piše se malim slovom. Međutim, onog trenutka kad neki hrišćanin/kršćanin kaže \"Neka mu Bog dušu prosti\" ili \"Ako Bog da\", on dobija veliko slovo, NE zbog religijske tolerancije, nego zato što je to za njega KONCEPT kao što je Allah za muslimane, a Jehova za Jevreje. A isto važi kada neki ateista/agnostik/inovjernik govori o kršćanskom/hrišćanskom bogu IZ PERSPEKTIVE vjernika, pa, recimo, kaže \"Kralj i kraljica su se zahvalili Bogu što im je podario malu kćerku princezu\"...
ccc NIKAD ne prenosi karmu .. probaj
neka hvala...u sljedecem zivotu :P
sto ne probas .. :)