Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna od ljepsih gesti ove godine :)
zasto vise ovi bolesnici namecu jednom narodu pagansko-nevjernicke gluposti s kojima Muslimani tj. sljedbenici Istine nemaju nista
A stvarno je lijepo kad si iz Tuzle. Pa ti kao musliman dijeliš paketiće svoj djeci. Jer djeca su djeca. Djeca ne znaju za vjeru i naciju. Djeci jedan paketić donese svu radost svijeta. Lijepo je kad si iz Tuzle
u tuzli mumina ni za lijeka kakvog takvog , cast izuzecima ,
Nije reagovala policija fbih?
Koje sranje
Stanje si ti retardu
Množina može biti Mrazovi ili Mraževi... nikako Mrazevi
A mrazOvi?
https://rumble.com/embed/pj.v1to6s2/
Sta kaze SDA na sve ovo..
Jedna od najljepsih vijesti u zadnje vrijeme! Samo se nadam da ce svi komentarisati ovu vjest bez uplitanja politike. Djeci zelim brz oporavak i da novu godinu docekaju sa svojom porodicom.
Samo rise po sda a da njih nije bilo sad bi vi bili odakle ste i dosli.
Aferim siouxi, ma Sođani su to brajko moj 💙🤍💙🤍 👏👏👏
Prelijepa gesta. Heroji su među nama, heroji su obični, mali ljudi. Bravo.
Zamisli covjece u sarajevu ovako, pa zapalili bi ga na cesti i udarali sa stapovima od bambusa. :)
Haha nisi u pravu bas, bili su jucer Djeda Mrazovi se spustali u Sarajevu sa zgrada isto, imas vijest online, a i imamo kucicu Djeda Mraza na glavnom trgu, trgu Oslobodjenja :)
Jeste lijepo biti iz Tuzle.
Edin Ramic aka ministar na respiratoru