Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahaha, kako priča, brbljalo malo ljubomorno :))
EVO JOŠ JEDAN DA IMATE ZA DISLAJKA PIZDA VAM MATERINA.....
hahah najjače kad uperi prstom i pita ''what kind of baby is that !?!? ''
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dosta mu je sto je jednom pretrpio gledajuci kako roditelji svu paznju usmjeravaju na mladju sestru ...sad jos jedno ide :D what kinda baby ??! haha dusa :)
ja sam najstarije dijete u mojih roditelja ima nas četvero -možete mislit kako je meni bilo kad su mi svake drfuge godine govorili dobit češ brata ili sestru- strašno još gore mi bilo nego ovom dječaku
ahahahahahahahaha, mudro zbori, mali je fakat u pravu.... ;D
Kad dijete kaze GDJE TI JE PAMET majci ?? Za samarcine !
joj sta sve nece narod okaciti na yt il gdje vec, a sta sve ovi nasi nece objaviti...et, sad cu ja da kazem djetu da idemo u prodavnicu i ja cu da snimam njegovu reakciju, koga to zanima cccc
Ako ti dijete nije rugafet i ako kaze nesto simpaticno, zasto da ne...
pa otkud ti znas kad ce ti djete nesto reci simpaticno...i sad kao "ja cu da snimam i da cekam kad ce on nesto simpaticno reci"?
priča ko da je odrastao,valjda je svjestan "loše situacije"haha,dušica
SLATKO....
Ošamari je mali.. udri курву.. nauci je pameti
ahahahaha presladak :)