Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakve priče stavljate češće hebo vas Dodik korona i kriminal.
Oni su zaljubljeni u Dodika i Đokovića
sunce drago..Bog ti dao svako dobro, da te samo sreca prati u zivotu..
Kad bi bio dokumentarac o cobanima u drzavnim institucijama kakav bi to tek hit bio.
Bilo bi bolje da naprave dokumentarac o ovcama koje ti cobani u institucijama vode....
dzaba
Toliko pozitivnih primjera današnje omladine oni se uhvatili nekog malog koji čuva ovce. Neće on nigdje dogurati s tim
Mali obrnuo vise para nego 90 % nargilasHa sto se furaju da su gazde..
Jako pozitivna priča, 13-godišnji čoban koji radi po cijeli dan sa ovcama i vjerojatno će to radit neosiguran i po završteku škole. Ako se razboli požderat će ga računi za doktora, ako ne uplaćuje sam sebi mirovinu veselo će mu biti u budućnosti. Možda mu je sad ko djetetu zabavno ali pitajte ga kad mu bude 40 je li bilo bolje čuvat ovce ili biti dijete sa djetinstvom, igrom, prijateljima i možda nekim hobijem koji ima kakvu takvu perspektivu u 2022.
Realan odgovor.Decku treba cestitati samo zato sto je vrijedan.Ali sva njegova specijalnost je trenutno u tome sto mu je 13g i sto radi ovo,ali takvo je selo.Budimo realni,ni jedan roditelj ne zeli da mu djete govori ovakvim rijecnikom.Za 10g kada ga sretnu ovi sto ga trenutno dizu u zvjezde,reci ce mu da je obicna seljacina,jer niko kod nas nije postao cijenjen u drustvu cuvanjem ovaca.Percepcija je cudo.Nije isto biti coban sa 13 i 23.
U slobodnom vremenu inace slusa jalu i bubu
Nije poenta što je mali pastir,nego pogledajte ovog dječaka i uporedite s 99% druge djece,od kojih roditelji prave retarde.Dns djeca ne znaju hodat,o trčanju da ne govorim,klipan 7,8 razred,počeo drkat a mama ga vozi u školu udaljenu 500m
Vidim da su tvoji roditelji uradili isto...
razrednici minus sto nije ispravila govor kod djecaka, jel se tako djeca uce u skoli
Ovakvi su danas u vladi i drze vlast
Kapa do poda...
Ovakav covjek ce prezivjet buduce vrijeme. Mamini sinovi nece.
Mesnica "Kuralić" u najavi.
Dusa pametna
Kako da ne...čoban pametan 🤦‍♂️
U realnosti za danasnjicu ovo nije tako dobra vijest. Ovo dijete treba da zivi svoje djetinjstvo u ucenju, igri i razonodi. Dijete ne treba da stari brze od svojih generacija jer ce mu se biti teze socijalno uklopiti u ostatak drustva kasnije. Pohvalna je njegova borbenost ali ne treba on da kreira svoje stado vec neko drugi. Kako god, sretno mali
Duša draga
Eh, kad sam ja mojima govorio da mi kupe manje stado da čuvam.... Kažu oni meni, de ti prvo fakultet završi... (Bolje da sam rakiju pio)
Mali nije normalan, umjesto da uči i edukuje se on se uhvatio ovaca.
@TuzIanskiRambo Ovaj mali ce u 20 godina napraviti više nego ti za života, mojne dipr
Neće! Pitaj privrednika u svom kraju šta misli o tome.