Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ove su orke velike!VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.mogute pojest u tren!VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
fuuuuuuuuuuuuuuuj je sve osim orki
prvo pisu: \"Mužjaci su dugi više od devet metara... \" da bi ispod napisali: \"Mužjaci obično narastu od 6,5 do 8 metara...\" xD
Orke nisu kitovi. One pripadaju porodici delfina. Pogrešno ih nazivaju čak i na engleskom jeziku. One su u stvari ubice kitova, a ne kitovi ubice kako se iz naziva zaključuje. Slike su prelijepe!
@nelogicnost Zar ne znas da su ovi sa sa-x ZUJANI ? Najvjerovatnije da su racunali kopnenu milju, a ne morsku, jer za ove ZUJANE sa sa-x sve moze proci, kao na primjer da je poljski sindikat \"Solidarnost\" ustvari TRGOVACKA UNIJA, tako su jednom napisali. Da je TRGOVACKA UNIJA u Poljskoj \"Solidarnost\" zapocela rusenje Sovjetskog bloka. Zuti zurnalisti, pa to ti je.
Slike su predobre, ali ne znam zasto su ih nazvali kitovima kada bi bilo logicnije da su nazvali \"morske oande\" :D:D
i šta bi, pojedel ga na kraju
Da orke budu sporije od Ben Dzonsona nema sanse. Bas se prosipate bezveze a ovo je trebao da bude lijep edukativni clanak: \"...The killer whale\'s large size and strength make it among the fastest marine mammals, often reaching speeds in excess of 56 km/h (35 mph)\" 35 milja na sat nije isto sto i 30 km/h
Izadje Tarik Helić iz mora na plazu i legne da se sunca, dodju oni iz Green Peace-a i vrate ga u more...
ovaj orkač mora da je malo posenilio...50 godina a žive do 45-e-:=)
Ja sam vidio jednu u plicaku MIljacke
Zaboravili ste napisati da sam . pored navedenog, dobar u dusi .. jebiga recesija...