Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepa prica. kad cemo cut da je neko od nasih guzonja ovako nesto uradio. tesko, prdonje navikle samo da uzimaju ne da daju.
Bravo lafe.
Zasto bas u svemu vidite lose???
Cilj odradjen, u medije se dospjelo.Sad ce da za svoj gest dobije xbox, ps4 i vjerovatno gamerski racunar
Samo ukucajte porijeklo djecakovog imena i sve ce vam biti jasno. Svjetski mediji su danas u rukama jednog naroda i normalno je da stalno izbacuju ovakve vijesti kako bi ispalo da su oni nahumaniji, a s druge strane zataskavaju sve lose stvari koje se danas u svijetu rade i za koje isti snose veliku odgovornost i o tome sigurno nece pisati.
Nije valjda da vjerujete u ovo ispiranje mozga.
imam osjecaj da ovi amerikanci cesto naprave detaljan scenarij za humane gestove
@fildzan_viska Ma ovo je kad roditelj hoće da mu dijete dobije malo pažnje. U ovom slučaju su iskoristili beskućnike u te svrhe.
Patetika.
Svaka čast legendo
Eto kad bi se nas narod odrekao pive i cigara jedan dan mogli bi pomoci drugima, ali jok oni cekaju da sve drzava uradi umjesto njih A oni da pisu komentare i placu kako se nema
budala