Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar da povjerujete, da neko bi testirao vozilo na zivi zid i to bas tenk- evo vam dokaz da je video montiran kada razvucete video na cijeli ekran i gledaj te prvo drvo sa nase lijeve strane tacno se primjeti kada se slika sjece mali prekid isto tako se primjeti sa desne strane a i trava se zamuti na sekundu. 100% montaza
Muuda mi se otegla od razvlačenja ekrana, čak mi plastika pukla na lijevoj strani. Kako si to uspio???
Da je to neki video sa vecom rezolucijom pa ja bih shvatio da ti vidis tako sitne detalje, ali na 360p ne mozes vidjet nista. Samo dzaba pricas gluposti tu. Video nije montiran.
Samo kliksovci vjeruju da je ovo stvarni video. :)
00:34, zadnji lik, prvog reda, desna strana, pratiti kretanje sakoa uz povjetarac.
Gluparija.
Ako je ovo istina,mislim ako nije montirano,ove likove treba proglasiti narodnim herojima i uklesati im glave u neko brdo kao one američke predsjednike.
ovoko je jedan jurio iza TAT-a '93 i kad se zaustavio meni 300 maraka u padže
Ko? Gdje? Kako? Da li vi imate ikakvih informacija?
Mene ni tenkom ne bi natjerali da stanem u onaj živi zid.
šejtanska posla
...znači, vozi miško :)
djesi pizdo materina
...e, blento, šta ima utebeti? :)
zadnji red svi upišani
ništa je to sta je moj stari sa t-55 radio u JNA
čuj: "Nekoliko cm " valjda nekoliko metara.
Vidi ovo, autor teksta napravio izmjenu i ne piše više "nekoliko cm iza njih " nego: "Snimak prikazuje 23 osobe koje stoje na cesti, a potom se u punoj brzini iza njih pojavljuje tenk težak 32 tone, koji u zadnjem trenutku aktivira kočnice i zaustavlja se veoma blizu njih."
Soviet Russia?
Muškarci odjeveni u crna odijela su izgledali potpuno opušteno, ali su se neki od njih osvrnuli kada im je tenk prišao blizu. Ovo je šovinizam,očigledno se nalazi jedna treba! :D