Nadnaravno ili ne?
0
Čudan oblak iznad Moskve
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet photoshop radio heehe
trebali su odamh poslati dva SU-37 TERMINATORA da to istraze
vidio sam svojim ocima,snimio na mob. telefon
Bog je jedan i postoji u svima nama! To sto je vecina ljudstva slijepa to je druga stvar. A nema vjernika od toga koji drugom druge vjere rupu kopa. I nomjte nasjedati na kojekakve islamisticke izjave, od tipa osobe A to je samo provokacija jer Bosanski muslimani, su daleko od regresivnih zamisli fanatika, sa izuzecima svakako koji se moraju suzbiti, kao vehabisti, razbi drugi radikali.
za ,, B \'\' nisi me skonta - o / - la. vehabije su preko noći postali muslimani i krenuli po džamijama kao najjačeg jezgra bošnjačkog korpusa , a ponavljam da su za to plaćeni od stranih zemalja , da bi zavadili Bošnjake. takve razjedinjene oni bi bili lahak plijen za one koji su očekivali njihov nestanak tokom agresije na BIH. što se tiče drugog dijela kada se gleda sistem današnjeg života i mode zaslužili smo još davno da nas nema ali Allah dž.š. je milostiv jer je opet više ovih poštenih nego ove šejtanske ekipe. ako neko ne obavlja namaz ne mora značiti da će goriti u paklu / džehenemu ako je on / -a dobre duše , ako je prijatelj na kojeg se možeš oslonuti , ako si miran od njegovog ili njenog jezika . . .
Ma sta vom je narode Rusija je najvece trziste za Bosnalijek i sad pred zimu moraju malo reklamirati RHINOSTOP
@@B @@libera...a šta ako ipak nema boga? :) a šta ako, za trenutak bla bla razmotrio sam da je to samo oblak u interesantnom obliku, ali da zanemarimo sad to...sta ako ima Boga?!
to je znak da cemo ih ubit u barazu ako nam dodju hahaha
mozcno izgleda :D
Respect \"dž\", sasvim prihvatljivo razmišljanje, ali mi nije jasno šta je krajnji cilj te \"zavade\"? Šta i ako pobijede? Onda ćete svi živjeti po strogim šerijatskim zakonima? I zar zaista mislite da taj svemogući, beskrajno dobri bog funkcioniše po principu \"ako ne postiš, spržim te gromom\", \"ako ne klanjaš pet puta dnevno - gorićeš u paklu\"?
za ,, B \'\' informacije tebi radi vehabije su tu kao plaćenici stranih sila kako bi zavadili bošnjački narod jer kad je neko razdvojen lahko ti je pobjediti oboje. ali ovo nije \'92 bošnjaci pobjedjuju sve pa i vehabije , samo nam treba razumjevanje naroda da ova gamad koja dolazi u džamije dolazi radi interesa a ne radi namaza kao svete dužnosti
a šta ako ipak nema boga? :) a šta ako, za trenutak, samo, razmotrite da je oblak samo oblak, da postoji samo priroda i da traćite živote služeći ideologiji koja je smišljena da vas drži kao ovce, pokorne, jadne i bijedne?
Nije ovo nikakva Bozja kazna,vec prasina od bombardovanja mjeseca od strane amerikanaca glupih koji hoce da izbace mjesec daleko u vasionu-idioti pravi,tako bi i nama instiktivno bio i smak svijeta!!!!
a što ne bi ličilo na kaznu ili opomenu , pa zar se ovo vidja svaki dan ( imali smo i mi ,,božije oči \'\' )
e haj ziv bio mrtav skako idi ba prosjetaj malo sta si se uhvatio ti pametovat al al al pojma nemass