Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
americka pravda koju kod nas cesto velicaju primitivci
Kod nas sve mora bit kontra ...?!? Eto, ovdje zločinci masovno na slobodi i još im dodjeljuju uloge "uglednih građana", daju činove generala i šta sve ne ... Naopaki li smo, Bože dragi ...! ! !
Koliko je slucajeva nepravedno osudjenih koji su mozda i smrt docekali u zatvoru, a za koje se nikada nije utvrdilo da su nevini. Ovaj je sretnik makar sada docekao slobodu i pravdu. I sa njegove porodice je skinuta hipoteka siledzijstva. Velika je to stvar.
Svaka njemu i cast sto je izdrzao u zatvoru, i to Amerikom, tolike godine, i jos ko nevin covjek. Ja nebi tamo izdrzao psiholoski nema sansi, em nasilje, gangs, crnci, meksikanci, oni bjelci nacisti, em moras da se bijes, em te neko izbosti, stalno gledas, neznas koga ces krivo pogledati slucajno, em te silovati neko tamo od tih. A gledam emisiju u Srbiji neki zatvor,neka fina stara zgrada, imaju bazen, vrt, igraju lopte, i na vikend idu kuci mnogi, a za iste zlocine i greske.
Amerika je tvrda, surova zemlja, i zatvori, i zivot i drustvo je Darvinizam, kapitalizam, samo najbolji i najjaci prezive i zive dobro i dugo. Nema ni zdravstvenog ni fakultet obrazovanja dzaba il jeftino ko u Kanadi il zapadno evropskim zemljama, za milione ljudi, i tako to Ameri vole vecinom i glasaju za to, to je njihov etos, al samo kazem.
I mi ga pušimo 20 godina nismo ništa uradili
Uzmi im 500miliona.
Priznao zatvorenik, koji služi doživotno. Još jedna kazna neće promijeniti njegovu sudbinu, a ovaj će biti na slobodi. Mislim da je to epilog slučaja.
I nase vehabije provode zatvor za zlocin koji nisu pocinili. Nekome se sudi na osnovu pretpostavke da bi mogao nesto uraditi a ratni zlocinci i dalje na slobodi, smijurija od drzave.
*muslimani
Ne sudi im se na osnovu pretpostavke da bi mogli nešto uraditi, nego im se sudi pod pretpostavkom da su nešto već uradili.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)