Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka slicnost izmedju čimpanzi i nasih cuvara reda je sasvim slucajna čimpanze su koruptirani i mogu se podmititi i bananom dok su se nasi cuvari javnog reda osilili, te sad ne primaju niti kilu banana
Ne \" gumo \" ni oni tebe.
ne,ni nama to nije cudno jer i u nasoj dzungli policajci su majmuni
Znao sam da su policajci majmuni
Interesantno. Volio bih pogledati dokumentarac na ovu temu.
nisu policajci samo u dzungli shimpanze
pa mozda su oni preticali na punoj u donjem vakufu ja prosto ne mogu da vjrujem da bi to nasa policija uradila
Nisu simpanze samo u dzungli policajci....
U svakoj prosvjetljonoj i razvijenoj zemlji oni su odavno poraženi, nažalost, u ovakim zatucanim zemljama tipa ova naša mučenica kao i dalje prema jugu i istoku još se pridržavaju plemenske mitologije i običaja. Zanimljivo je takođe, gdje je teizam jak i tvrdokoran, ta je zemlja zaostalija. Što li?? Je l\' i za to kriv Darwin???
Plači vjerniče, izgubio si, potuko vas Darwin ko siroče napolitanku.
a da li ostale cimpaze podmicuju drotove cimpaze ili je to samo kod nas ?
Joj što ne gumo ovih na silu evolucionista, neodarvinista i govana.