Bh. kuhinja omiljena u SAD-u
0
Burek - poslastica za stanovnike New Jerseya
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA ZA NJIHOV BIZNIS MOGU DA KAZEM DA JE USPJESAN....TO JE JEDINO ISTINA U OVOM....ALI OVI TAKO RECI BURECI NISU NI VIDJELI ONE NASE PITE U BOSNI....PRAVA PLAVO GUSINJSKA ISHRANA....I SELMA TVOJE PORJEKLO JE CRNA GORA SRCE MOJE DRAGO A NE BOSNA I HERCEGOVINA....EVO KAKVI NAS PRESTAVLJAJU ZATO NAM I JESTE OVAKO .......
SELMA NE OBRAĆAJ PAŽNJU NA GLUPSONE ŠTO PO CIJELI BOŽIJI DAN SIJEDE I PIJU JEDNU KAFU U TUĐEM RESTORANU NARAVNO DA SU LJUBOMORNI I ZLOBNI TI SAMO NAPRIJED PRAVI ŠTO VIŠE NAŠEG BUREKA A OVI NEKA ZAMIŠLJAJU KAKO SU TE LAFO IMALI A ŠTA BI DALI ZA TO DA TE STVARNO MOGU IMATI PA DA NJIHIVE LIJENE GUZICE DOBIJU DA TROŠE TUĐU MUKU IRAD SAMO NAPRIJED SARAJKA
jah sto je narod ljut, bravo Medunjanini samo tako treba im pokazati sta valja, iako burek nije vrh nase kuhinje 100% je bolji od hamburgera. svaka cast vama svima. nastojte odrzati ritam.
ima amera sto gotive nase pite a ima ih sto ne, a ko ebe amere ionako su glupsoni zesci......
kakve ona ima veze sa bosnom, cista sandzacka posla goni ih u pm
Ima da propadne Mc\', kad svi amerikanci provale bosanske specijalitete...
I sad zamisli kmicu kako se davi burekom... :D
Za ove što bi karali. ja jebača i govana.
Ovo je ona srbijansko-siptarska varijanta...nema veze sa sarajevskim rekabu. Pola ulje - pola tijesto. Selma je dobra, biznis joj je dobar ali je rekbu rinaka ;)
Suncice koliko ti imas restorana?
P.S. Ja mislim da su ovo Crnogorci a ne Sarajlije. A jest i vama sve dobro u PM.
Laz je da Ameri vole nase pite. Posto zivim u gradu u Americi gdje imaju nasi restorani, mogu slobodno da kazem da to nije tacno. Ameri uzivaju u svojim hamburgerima, picama, pomfritu, Kineskoj hrani.
Medunjanin je sandzacko prezime, nesto bas ne vjerujem da su bas iz Saraj\'va.
cura ima cetiri restorana u americi gdje je otisla kao izbjeglica? pa sto to vi zlobni balkanski mracnjaci ne uradite isto? kako vas nije stid tako pljuvati po nekome ko je uspio. mjesto da ste ponosni na nekoga iz ovog grada da je uspio vi fol komentarisete ono sto je ona postigla i njena jela ne valjaju i sve je to bezze. da vas covjek pretrese ne bi od vas mogao sviju skupiti deset maraka. lijeni ste, zlobni, bezobrazni i jadni. fuj! selma svaka ti cast na uspjehu. samo tako nastavi ne obaziri se na ove komentare lijenih balkanskih bilmeza koji zive s roditeljima, nemaju posla ali znaju kritkovati.
Ima Selma jos bolju jaranicu Elmu, uh sto bi nju karno.