Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba ga kod gojka na janjetinu odvest promjenio bi on misljenje
haha otkud ti znaš gojka, ima vamo jedan u RS
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Da je meso zdravo nebi Eskimi imali tako kratak život.
a Tibetanci tako dug život
Ko ovog odvede u Puračić na vašar, dobiće 2 godine uvjetno :)
Vegetarijanci su uglavnom oni koji ne znaju ili nece da kuhaju.
Čime mezi - ni sira ni suhovine? Kokice možda?
znaci spreman si da provociras i izazivas,pa da te poslije brane ako ti neki mrga sljagu spuca nakon sto je pojo po vola
Ono do koje mjere moras biti glup da čovjek koji je po prirodi grabezljivac i ima sve osobine grabežljivca odbija da jede ono od čega se razvijao milionima godina.
Ljudi su se milionima godina razvijali, kako si rakao/la, da kultivišu biljni i životinjski svijet da im život bude lakši i bolji. Čovjek nije grabežljivac i nema sve osobine grabežljivca, već svaštojeda. Sama poenta miliona godina razvoja koji si spomenuo/la jeste prilagđavanje. Ne traži li činjenica da imamo tako zagađenu planetu da se prilagodimo.
Danas imamo zagađenu planetu, okrutni smo prema životinjama i naš i masovna proizvodnja životinja doprinosi zagađivanju. Pojedini proizvodi mesne industrije štete našem zadravlju... ali to sad kao ne jedemo... salame paštete, fuj. Sa druge strane, naš intelekt, naš um je dovoljno razvijen da zna šta treba jesti da bi unio sve esencijalne aminokiseline - proteine. Razmislimo malo o mesnoj industriji. Nisam ni vegan ni vegeterijanac, još uvijek.
kad' toliko volite zivotinje, zasto im jedete hranu 😂😂😂
Manite se životinjske hrane, pa čak i meda. Ali ni to nije dovoljno reći. Herbert Shelton kaže da su žitarice i neki začini čak gori od životinjske hrane. Bitno je izbjegavati bilo kakvo miješanje, kuhanje, so, šećer, žitarice.. Samo jedite od najviše do najmanje: voće, povrče, orašasti plodovi. Evo ja jeo graha i sad se patim na najmanje 4 načina (prdež, kiselina, proliv, bol stomaka). Čorbe nisu zdrave iz najmanje 3 razloga: kuhanje, začini, miješanje. Čak ni supe.
Jedi buranijuu
@Jeltokojeto pa eto to je zdravije, bez nekih posljedica, ali najbolje da se može kako živa, ili kuhana bez dodataka ikakvih
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
svi mi koji nismo na budzetu...htjeli ili ne postajemo vegeterijanci...makaroni riza krompir hljeb su nase sudbine...da bi otisao samo jednom dnevno na cevape s porodicom...trebalo bi mi mjesecno 1.500 KM...a janjetina postenom covjeku postaje naucna fantastika...
nego britanac dodji u bosnu...zaposli se u bingo...mesne proizvode i da hoces neces si moci priustiti...
a ovi sto vole sex je li i to religija?