Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Buls n' roses
hahahaa
ma ovo ak je istina ..sve otislo u p.m
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Koji bull shit... Nikab i metal ne mogu skupa...
Jarane,konvertovana je muslimanka,skontat ce vremenom neke stvari,nemoze odjednom hafiza bit...
Đes' stručnjak nisam te prepozn'o... E vala nek' si na pojasnio na ovako inteligentan, objektivan i nadasve razumljiv način...
A za bubnjevima i u dimijama Antonella Garcia Sanchez
Tobe jarabi... Heavy Metal bula :P
isus nije poginuo na Krsta
kaze kuran.....
kakav smo mi zatucan narod
Nakon sto si konvertirala i sto si spoznala ljepotu hidzaba i nikaba, morala si negdje pročitati i zabranu muziciranja u islamu. Mozda ti jos treba vremena da se riješiš šejtanluka, ali barem prestani druge "nagovarati" na isto.
Ova dzine fenderom istjeruje.
vrlo vjerovatno :)
Pipa je doveo u Que pasu da svira za Vrabca uz promo cijene koktela
ovo zena hahahahahahaha...jadan onaj kome je ovo zenahahaha
Ne ide ovo nikako, nikab i gitara. Blago receno odvratno.
I veselo drustvance. Gdje si janje umiljato:))
Dobro ko dobar dan :)) 33c milina
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
666
btw ova mi puno bolje svira :) https://www.youtube.com/watch?v=0gt5cEY6PKw
Kada neko kaze "Islamski svijet je izostao", to kaze s razlogom. Komentarise musliman za vrijeme dzume (obavezni namaz!) kako ova zena s nikabom nije muslimanka jer svira "satansku" muziku. Isti taj koji govori da ova zena nije muslimanka, nije otisa na dzumu, slusa cecu i veceras ce se napiti "islamski". Mislim bravo hafizi, mora da ste zavrsili fakultet islamskih nauka pa ste tako informisani :))
znači slabo si ti upućena mala... Allah je zabranio sve vezano za muziku jer Allah hoće samo da misliš na njeg.
nije ON zabranio muziku,nego se ne preporučuje činjenje dijela koje odvodi od onog što je halal a približuje onom što je haram...uz ovu a i inače uz muziku zaboraviš na boga,religiju,roditelje,djecu,napušiš se travuljine,napiješ brlje,razbiješ sebi glavu sa flašom,znači ne ide to,a ovo ko da je neka časna sestra uzela gitaru
pa to ti govorim jarane, šta ima bula svirat gitaru, imaš muža, imaš poučne islamske priče i ilmihal, i to je to brate, jel ti treba nešto?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
prehrambrena trgovina L idil na aparatima hahaahhaahhaha
Hadzince, ako moze za jarana jump in the fire !!! Hvala
Smrkne li se sta Gisele? :D