Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda zvuči glupo, ali meni je žao što nisam tih godina živio u Sarajevu, a ne sada
Upravu si, zvuči glupo..Živiš sad, jednom, iskoristi najbolje što možeš.Nije ni tad bilo savršeno, ko što nije ni danas..Mi volimo idealizirati ta neka prošla vremena, možda su bila jednostavnija, al sve je to "u pet deka".
što bi rekao Dino Merlin 'jel Sarajevo gdje je nekad bilo il' se mome srcu učinilo'
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Putnik kroz vrijeme? :) Oni zabundani ko da je zima, a djevojčica i žena koja je vodi za ruku u ljetnoj garderobi.
To je bio Bred Pitar!
Ovo moze jedino da bude par iz Rogatice ili Foce a nikako ne iz Sarajeva jer po oblacenju vidis da nije gradski covjek ali tesko je to objasniti vecini kada u tom istom Sarajevu od rata nazalost najmanje je Sarajlija ali sta seljak zna sta je gradaka odjeca kada mu je i otac i dedo i pradedo u opancima bio
neuništivi Tarantino
Koji je Brad ovdje ? Lijevi ili desni ?
Nigdje veze...
Ovo dvoje došli u Sarajevo vozom, vjerovatno da nešto kupe. Čovjek lijevo u sakou je Sarajlija. Ovakvih slika imam na hiljade, otac volio fotografiju.
U pravu si na slici u sredini SDA glasaci sad se samo presvukli...
Gledaj moralnog normalnog Bošnjačkog svijeta Aferim.
Brad Pitt Hrvatskog cvijeća
e ovaj ako lici na Brad Pitta... koja glupost
Nije glupost, vec tvoja nesposobnost uocavanja slicnosti...
JA bih ovaj članak koristio kao članak za studente žurnalistike. Vi zaključite u kojem smislu
Dva godišnja doba ujednoj slici
KOja tupasta priča
Nijedna prica nije tupasta,vec samo.moze biti tupast citac ili slusalac price
Nekad smo imali Bred Pita a sad ostala samo pita na čaršiji
ovaj brad pit postaje naporniji od enisa beslagica ... :)
Kada ponovo vidim ovu foto, zapitam se kako i kada je nam mjestu ovih kioska sa fotografije poniklo nekoliko ćevapdžinica. Ko je i kako jamio od države (ili vakufa) traj atraktivni prostor.
a jado tebi bi smetalo sta god da se nalazi na tom mjestu. uvijek bi kritikovao, sve ono sto se promijenilo i sto nije kako je bilo. takvi kao ti su najgori. samo hejtaju i pljuju