Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I u trunu dobra ma ko da ga uradi mi ćemo naći način da popljujemo jer to smo mi, bravi Božo i bravo svima koji naprave lijepu gestu prema nekome, danas je dobrota nova izopačenost haman.
Ponekad razmisljam da je Bosanac, prvenstveno Bosnjo, jedinstven fenomen svjetski. Narod mali, uvijek kontrira okolini nekom ili herezom ili vjerom, neslozan do srzi, sklon korupciji, okolina neprijateljska, ne cijeni ni dobro, ni nauku, ni postenje, naci ce milion razloga da sve ocrni, itd, i ne nalazim nijedan razlog kako uopste taj narod postoji. Mnogo su veci nestali kad su se ponasali ko mi.
Nekome ta haljina mnogo znaci. Respekt Bozo.
VELIKI COVJEK I HUMANISTA BRAVO BOZO
Gest kojj I druge treba podstaci da urade osto.Koliko nas vise ne moze stati u matursku haljinu a stoji u nekoj kesi na dnu plakara.Sve Bizine haljine su prelijepe. Bravo Božo.
Haj Bozo ne rise nego doniraj hranu od 100km.Kakva halhina jadan.
Ama nije on los covjek ali ne ide mu zensko da bude pa hajd...
Jel momcima ili curama?
Ja sam, Bozo, uz tebe sve dok promovises davanje. Kad budes promovisao primanje, bogami ne racunaj na Mehu.
I ovo je nekako lose citajuci klix komentare...
Koji li ce to momci da nose., nadam se da ce se slikati sa Vrecom.
Nigdje nije receno da ce momci da nose. A i da nose nista lose u tome nema.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Božo Žako