Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ee svaka im čast!! što neko iz mase reče, ovo kod nas nikad nećemo doživjeti!
@@ISTO Cisto sumnjam da je Ferdinand Porsche post\'o bogat ratnim profiterstvom i mutljavim privatizacijama.... pa zasto se malo ne informises?! taj Ferdinand kojeg spominjes se upravo obogatio radeci za naciste. izmedju ostalog to je covjek koji je projektovao bubu po direktnom nalogu Hitlera i kao 1. covjek nacisticke proizvodnje vozila zgrnuo ogromnu lovu (kako prije tako i tokom WWII).
Nas pokradu i mi nista. Njemce pokradu oni na ulice i demonstracije. U nas je nije velika odluka, hocu li kafu popiti u kafani ili otici i boriti se..evo na primjer protiv tog sto nas kradu. Tako da je sve suplja prica od nas, a za njemce treba skinuti kapu ne samo za ovo nego za SVE.
LOL - jarane tuzna cinjenica. Ali mocna cinjenica je ovo - golemo. Kod nas te okradu i nikad im dosta nije... Cisto sumnjam da je Ferdinand Porsche post\'o bogat ratnim profiterstvom i mutljavim privatizacijama....
ovako ce isto biti i na balkanu tacno za trilion kvadriliona milijardi vijekova
@prof al su bar ponudil kod nas i dalje uzimaju i uzimat ce ne vole da daju ni 0,1 %
koja suplja prica ! ove i sljedeće godine plate vanredni porez od pet posto. Nakon toga, smatraju, trebalo bi ponovno uvesti redovni porez na imetak koji je u Njemačkoj bio na snazi do 1997. drugim rjecima dacemo 5% vise ove godine i sljedece al\' onda na staro - zgratanje para na racun sirotinje jer kako su postali bogati nego tako.
Eh što ti je zemlja... Kod nas bogati povećavaju poreze sirotinji, te ukidaju zakone o porijeklu stečene imovine...