Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi nemaju hljeba da zamahnu...
Bas su ga vala "razlupali" .....
Majku ti *** žutu, narod ti radi milion sati sedmično i nema para, a ti se ovako kurčiš! Da hoće tebe ovako razlupati!
Daj ga u Bosnu, da vidis kako se lupa. Dovoljno je malo provozati se, sama infrastruktura obavi pola posla XD
Fura se na onog kineza sto je prije par godina isto tako lamburdžinija slupao jer nije bio zadovoljan servisom. Kad vec imas para, imaj malo i unikatnosti :P
Ma lahko je razbijati auto koje su 100.000 radnika u njegovoj fabrici koja radi 128h dnevno svojom krvlju i znojem platili. Da je on radio pola života u kineskoj fabrici da kupi ovo auto da li bi onda dao da mu porazbijaju auto? Ah taj lijepi kapitalizam. Šta čovjek sve može kada za siću proda dušu đavolu.
http://bit.ly/16MN4Cs hd video
ovome kinezu javno ovako *** sve po spisku *** mu citavo plemu u usta ...sto ga nije prodao ili nekome ppoklonio i to ovako javno uradio i tad se zakelo da nece nikad kupiti maserati ..a ne ovakoo debil jedan *** mu sve
htio je pokazati da imaju los servis da je se samo zalio ostalo bi nezamjeceno. ovako ce ovaj snimak obici citav svijet. i pogodi samo koliko ce se smanjiti odluka o kupovini maseratija u kini za koju se smatra novim trzistem za skupocjena auta. tako je se osvetio firmi. a vjerujem da ce ga popraviti i onda prodati.
kako su silni ovi zute rase,
smrc---smrc....kakva nepravda...
...mangupe, razbij ladaru ako možeš...