Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo za vidjeti ljude u tim godinama da se ne predaju. Sretno bako!
Kakav entuzijazam.
Kod nas ih ima takvih dosta ima samo ne da pisu knjigu nego kako da ne umru od gladi,sa 380 km penzije,prodaju zaru i zovu na mostu na Otoci,i nasa dobra policija ih svaki dan ganja ko da Bakirovu platu primaju za to.Ziva istina.
koliko ih je u tim godinama što prodaju da prežive koga boli racku za njenom knjigom
Srce ❤️
Dobro da se neko sjetio u ovo šugavo vrijeme da iskoristi TikTok u plemenite svrhe. Mata Dalmata 👍 Bakici sretno.
5k kuna milanović u džepu ima vazda, nek doturi svom narodu umjesto da gura nos u tuđe dvorište...jadna vam starost u takvoj državi, a još ste članica EU
Eto, šta ti sad radiš nego turaš nos u tuđe dvorište i kritiziarš to tuđe dvorište, a tvoje još gore?! Pameti skupa li si...
Što je pokojni Lepetić rekao: Bježi baba yebbem te ludu, hoćeš i tebe da......
Bako, daj nekome da to objavi na Amazonu, naručiš autorske primjerke po cijeni od nekoliko KM i platiš samo poštarinu. Ne treba ti ni blizu 5000 kn.
sta ti znas sta babi treba, sigurno ima zena plan koji kosta 5000kn sto je nista, i treba joj dati 20 000 kn samo zbog tog sto u tim godinama ima takve ambicije, kreativnost i njeguje umjetnost.
E cuj Špičkovina
Predivno