Nesvakidašnji poduhvat
0
Austrijanac tijelom povezao avione u letu
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne radi se o avionima,nego o JEDRILICAMA tipa Blanik. Ne kazem da nije podvig ovog padobranca,ali veci su umjetnici ova dva pilota. Trebalo je vrlo precizno drzati otstojanje i pritom je jedan imao ledjni let.
@Kralj I te kako može avion letjeti \"naopako\".
adda@ potpisujem...stvarno da nije zalosno bilo bi i smjesno...
Dragi citaoci uz ove predivne fotografije moram je..bat AKADEMIKU staru u zdupi, onako pilotski na brzinu \"MAC 2\" brzine !
RESPECT !!!
Koja je razlika izmedu rakije i Red Bulla? Od Red Bulla dobiješ krila, a od rakije pogon na sve četiri.
a u sto jedrilica spada u vozove,kamione...balavci glupi jedni.....samo sjedite tu i cekate da neko nesto napise da bi vi mogli postovati svoje glupe komentare....sreca pa je vas morona,idiota,malo....sve isti neradnici,samo sjedite i pisete gluposti...kreteni,ne znate da ste se jos i rodili....
Joj koji konji nepismeni i neobrazovani, bez imalo opce kulture, ovo je jedrilica a neki tamo \"mali avion\".Ne mogu da vjerujem...
pa pise da su teske 292 kilograma. Sta je to za trogodisnje dijete :). Avion, letjelica, jedrilica, pa nasi ovo rade vec godinama :))), nestane im goriva pa sa jedrilicom slete u polja pored visokog. Ima cetverotaktni motor smjesten u truplu, da je mlaznjak na krilu onda bi ga sigurno usisao. Cudno je da se niko ne buni sto nije putnicki avion, npr. Boing jer na pocetku teksta se spominju povezani letovi i veliki aerodromi :)))
RED BUL DAJE TI KRILA,HAHAHAHA !
Ne samo sto nije avion, hajd neka bude, makar leti samostalno. Fazon je sto malo ljudi zna koliko su ove jedrilice zapravo LAGANE inace, (mada ne i krhke) Trogodisnje dijete je citavu moze gutari po asfaltu, tako da ovo nije nesto specijalno koliko zvuci. Pogotovo sa \"avion\" u naslovu jer masa raje odma ocekuje F-16 :)
kako ga vjetar nije odnio, ipak je brzina?
Svaka cast covjeku ali ovo nisu avioni ovo su jedrilice naucite prije nego sto nesto napisete,.Avione nebi mogao okretati ovako , a jedrilice su lagane ko pero
Prijavi s ti seljacino infrustrirana.
Hajde ba šta pričate, samo sjedite kući i gledate ko je pogriješio: