Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima i u nas, u mahali jedan što tvrdi da je Buda,hoda po sokaku zamotan u zavjesu i meditira na terasi, al niko mu nevjeruje.
Logicno!
Veliko je kraljevstvo nebesko
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ko je ova psihoza :O
ako je cijeli svijet je nastao na incestu onda je on najmanje kriv za svoju psihozu :D
Interesantno zar ne? Sto posto nas kaze da je ovaj tip lud. Zar ne? Danas raspolazemo sa naukom, znanjem a u ona davna vremena kada su se pojavljivali "proroci" svijet je prihvatao tu cinjenicu jer nisu raspolagali sa onim sa cime mi raspolazemo danas i tako nastadose religije....
Isa, alejhi selam je živ uzdignut na nebesa prije nego što su Jevreji došli do njega, tako da ga nisu niti ubili ni razapeli. A u vjerodostojnom Sunnetu je došlo u mutevatir predajama (predaje koje je nemoguće da budu lažne) da je on živ i dan danas i da će se spustiti pred Sudnji dan iznad Bijele munare u Damasku. Kaže Uzvišeni: "I zbog riječi njihovih: "Mi smo ubili Mesiha, Isaa, sina Merjemina, Allahova poslanika!" A nisu ga ni ubili ni raspeli, već im se pričinilo. Oni koji su se o njemu u mišljenju razilazili, oni su sami o tome u sumnji bili; o tome nisu ništa pouzdano znali, samo su nagađali; a sigurno je da ga nisu ubili, već ga je Allah uzdigao Sebi. – A Allah je silan i mudar" (En/Nisa, 157-158). A sto se tice Torinskog platna nas to ne zanima.Belaj je što muslimani malo čitaju Kur'an i hadise a imaju kompleks spram zapadne nauke i civilizacije, pa se slomiše da štagod oni naučno potvrde da ima kod nas od istine pa se mi onda rastopimo što ukazuje na to koliko nam je slabo uvjerenje u ono što nam je Allah objavio u Kur'anu i Sunnetu.
brate ti si lud a isus nikako
nema drugog boga osim allaha
Da je i meni toga što on konzumira :D :D :D ...
dodji u bosnu pripremicemo ti svecani docek
Pogledajte sta ce se svima nama desiti ,ako se ne zaustavi masovna imigracija iz primitivnih djelova svijeta . https://www.youtube.com/watch?v=-ALxHupi8s0 PS.MOLIM SVE --- Posjetite i lajkujte: http://pandora.kreativisti.org
Fašisti i rasisti lajkuju se međusobno.... Hebo ti sebe ....... Je suis Isus
halo brejvik djes sta ima ??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
u mom mjestu bio momak isto mislio da je isus i svi mu se smijali ..i on jednom igrao fudbal i nabaci loptu iz kornera i utrci pred go i sam da go glavom ...odtad mu se ne smiju
danas dusku dugousku 75 rodjendan a klix nista ne pise o tom ..bruka i sramota ..
tako je Mujo Klempo
Za sve one koji govore da je ovaj lik puko: Ovaj lik je veoka pametan a ubrzo ce steci mnostvo retardiranih sljedbenika i eto lahke love.
umaram_mozak pa tako su sve religije i nastale....
Hajde stari makni se sa ekrana,idi kuci edukuj se... Onaj misli da su na jabuci arapska slova,onaj misli da je u betonu buda,onaj misli da je isus na platnu.. Jel iko cuo za nauku,znanost,znate to je jedini nacin kako se dolazi do istine ?!
A znam i ja jednog.. Vise se bavi astralnom projekcijom i kinesko arapskih metodama "lijecenja" od prije hiljadu godina nego sto se bavi hirurgijom...
Sine, nabij prezervativ na glavu i nek' ljudi misle da si i ti neki k***c. To ti je dovoljno. Mani se reinkarnacije vjerskih ličnosti.