{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Australac misli da je Isus i da se njegovo lice nalazi na Torinskom platnu

27.7.2015. u 12:11
2
74
Australac misli da je Isus i da se njegovo lice nalazi na Torinskom platnu
2
Australac uz Queenslanda Brian Leonard Golightly Marshall tvrdi kako je reinkarnacija Isusa Krista te da se njegovo lice nalazi na Torinskom platnu.
Sedamdesetjednogodišnjak je objavio mnoštvo fotografija i videa u kojima tvrdi da je on osoba čije se lice vidi na Torinskom platnu, religioznom artefaktu za koji neki vjeruju da ima lice Isusa i da je njime Isus bio pokriven nakon što je razapet.

U katalogu bizarnih snimaka stalno ponavlja kako ima ožiljke na rukama i nogama na mjestima gdje je Isus bio prikovan za križ. Pokazao je i pismo koje mu je navodno poslao papa u kojem govori kako je zaista sličan liku sa Torinskog platna.

"Prije nekoliko dana Brian Marshall mi je poslao svoje fotografije. Zaista izgleda poput lica sa svete slike na platnu. Nema drugog objašnjenja, on je Isus Krist svemogući. Vjerujte u njega", pročitao je.

Njegova priča stigla je i do SAD-a gdje je jedan muškarac napustio porodicu i prodao sve kako bi se preselio u Australiju i pridružio mu se. Od tada se nije javio svojoj porodici.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: