Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kaze ne popij i ne razbij
zemlja sa najvise debila
Eko, mi smo zemlja sa najvise debila. Moram te ispraviti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovo se zove baksuz
ovo se zove biti glup. Pogledaj bocicu zenska glavo. To su tvoje oci. Ne meces u njih bilo sta
iphone6 slazem se
ja kolko se sjecam kapi se obicno drze u bocicama, a ljepila u tubama (one ko za kaladont). uostalom, ljepilo se ne kapa, nego se tuba (pa i da je bocica) stisne da izadje. i kao sto je kolega @animus dole naveo sace gospodja jos tuzit fabriku, jer se nije sjetila procitat sta pise jbt
I sad ce vjerovatno tuziti kompaniju koja proizvodi ljepila i traziti par miliona odstete. Tako to rade ameri a mi ih nazivamo glupim.
Jedna od najglupljih grešaka koju inače ljudi koriste je SEKUNDARNO ljepilo. Sekundarno znači drugo po redu, sporedno, ostalo i slično. A sekundno ljepilo bi bilo pravilno. Razumijem da normalna raja ne znaju razliku, ali novinari??
pravilan izraz je sekundno ili trenutno ljepilo,a ne sekundarno(drugorazredno,manje bitno,nevazno i sl.),onda bi po novinaru Klixa postojalo i primarno ljepilo.....dobro bi bilo da novinar malo ovog,,sekundarnog''ljepila nakapa sebi u oci ne bi li progledao na svoju nepismenost.....
land of the free home of the brave
Dobro je prosla, da joj moj drug Ares spricne u oko, neb dva mjeseca progledala :-)))
hahahah carko kae "primarno" ljepilo
"Sekundarno ljepilo",svasta,nije greska nego neznanje.Eh koliko je toga.Sta mislite koliko ste puta procitali ili culi besmislicu kao sto je "bezskrupuloznost" kada se zeli opisati necija bezobzirnost.To izgovaraju i novinari i politicari i nastavnici nazalost. Na jeziku se zapravo ne radi, a oni sto javno nastupaju nemaju stida za izgovorene besmislice.
Sad će sve žene početi kapati ljepilo. Ako to amerikanke rade, onda je sigurno cool...
ODAVNO NISAM VIDIO GLUPLJI KOMENTAR
Izvini. Nisam očekivao da će čitati tako pametni komentatori.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hoce to kad se drogiras jbg :/
svasta
Bože olakšaj,a ne otežaj.
Ihh zamisli onda Primarno ljepilo kako bi bilo, ako je ovo Sekundarno. :) Sekunda--Sekundarno dva razlicita pojma aj haj skontali smo.
Oj majko debilne nacije.
Čuj sekundarno ljepilo! Pa vi se fakat trebate zvati KIX.ba!
Veoma često ćeš mimo klixa čuti sekundarno ljepilo. Meni čim neko kaže sekundarno, ja ga pitam prvo mi daj primarno :)
Sretno :)