Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propustio si aferu respirator. Bolje da se vratis odakle si i dosao.
dobro je da nije vidio pokusaj od drzavnog udara dje se premojer zadrzava u pritvoru a i dobro nije vidio setnju mirsada i yutel koalicije koja se odma raspala nakon setnje
nije propustio nista.
Ono kad mlad pukneš a očigledno imaš love
Uopste ne izgleda smireno nakon tolike meditacije.
pa sta se opet kurcis po drustvenim mrezama....
Ma ja, usao na twitter i malo na drustvene mreze a nije upratio sta se desava.. e moji amerikanci
@tessko22 Prije nego se odjavio sa društvenih mreža 13. marta 2020. godine, Thorson je napisao kako odlazi u meditacioni kamp gdje će se zadržati 75 dana. Društvene mreže je napustio netom prije nego će se pandemija koronavirusa proširiti svijetom,
Zakopaj se ponovno.
Jarane, mi evo meditiramo vec 25 godina. Nismo se pomakli sa mjesta. Jedino sto svaka kuca ima kredit u Raifesen banci. Eto to je ta razlika.
Jesi li klanjao sve namaze tamo
Nisi
ovaj ko Inzko....hibernacija 11 od 12 mjeseci u godini....
@Mandragora al njemu nije legala plata ko gospon Inzku
jeko ovo
ništa, samo to da sam ti bio sa ženom
Hajde ti kralju nazad u svoju Nirvanu.A nisi ništa propustio.Uobičajena sra..a.Bogati su još bogatiji.Siromašni još siromašniji.Ah ja da ne zaboravim,ima jedan malinar koji je pokušao da se obogati ali mu nije uspjelo.Helem to ti je to.
Ništa pametno,..
Kao taj kamp nije morao da se pridrzava pravila "zastite". Koga ovaj farba.
Ma ništa,samo je svijet za to vrijeme totalno popizdio!