Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja je ovo kategorija: Topla ljudska prica ili trivijalna budalastina?
Odjebala te,ti je sad nasao,ona se kao kaje...pusite ga oboje
Duša draga s 15 godina rodila. Divne porodice koja ga je lijepo odgojila i koja je sretna sto je našao svoju biološku majku. Divnog djeteta zahvalnog svima. Hvala Bogu pa ih je sve spojio.
Koja je to samarcina ovim ljudima koji su ga usvojili i podigli. Oni ga dvadeset godina odgajaju i izdrzavaju kao svoje dijete, a on je svo ovo vrijeme ceznuo za nekim ko ga je odbacio. On je mastao o njoj, a ona o njemu? Ma ne rise. Zena koja te je podigla ti je majka vise nego sto ce ti bioloska majka koja te je ostavila ikad biti, bez obzira na razlog sto te je ostavila.
Koja doza mržnje. Sigurna sam da ne-biološka maka je sretna zato što je i on sretan…
Sretno ti,a da li je o isto kao kad bi kod nas neki nakon 30 godina shvatili da im je BiH majka te zavoljeli istu?
Majka je sinova prva ljubav. Sin je majkina zadnja ljubav
Mati mladja od njega
Stigla me je majko svaka suza tvoja ona više nije, nije ljubav moja za ovu tugu nema nema lijeka jer ona je majko kraj drugog čovjeka
Ne mora znaciti da je pedofil... postoji „Romeo i Julija“ zakon!
Sorry... kljiks logika odgovora na komentar!
I otac je onda negdje blizu, možda u drugoj smjeni.
Otac je u zatvoru zbog pedofilije nad 15-godišnjom djevojčicom.
Ne mora znaciti da je pedofil... postoji „Romeo i Julija“ zakon!