Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ovo, muslimanka, a proslavila Božić??? Eto vidite šta nam rade! I kako se naši ljudi za pare lako odreknu vjere Muhammedove...
ne vjerujem mnogo tuznija djeca su koja rastu sama bez sestre ili brata samo ne znam odkud joj novci za hranu i ostalo toliko ne zaradjuju ni doktori u americi mjesecno
\"Jednostavno je željela da nadomjesti sve što joj je nedostajalo u tužnom djetinjstvu.\" ...pa kako je krenula ( ili uradila), nazalost, ucinit ce i ovoj djeci djetinjstvo tuznim!
ovo je masina za bebe, volio bih i ja ubacit zeton
e vala će naći supruga, evo otimaju se koji će prije.. čuj dobiješ 14-toro tuđe djece gratis.. volim djecu, ali brate valja to istrpiti.. jedino da joj kakvog vehabiju nađemo..
Plodna zenka moze ona jos,valja to hranit da je u Bosni morala bi kredit uzeti
http://www.erepublik.com/en/referrer/Admir+M