Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poglavica: sta cemo jest sutra? vrac: sta znaci \"sutra\"? poglavica: kad je seherzada na tv? vrac: pojma nemam, ne znam ja sta je vrijeme poglavica: vidim ja da moramo uvesti vrijemenauku u skolu bivsi-vrac: odmah shefe!
HAHHAHAHAHA \"nigdje ne žure\" , joj hadžija xD
primaju li nove članove. Ja bih tako rado živjela bez sata
e,blago vama.
\'ebla vas cijela Amazonija.... Vec je dva dana od propasti svijeta.. A NIKO NISTA NE IZVJESTAVA. Ni jednog novinskog clanka, ni jednog svjedocanstva ocevidca, ni jedne izjave nekog od prezivjelih, ni jedne fotografije a kamo li serije fotografija. Nikakve reakcije od Visokog Predstavnika, od EU, od Ujednijenih naroda, nikakvog BOMBARDIVANJA propasti svijeta u ime demokratije i slicno.... Bas ste \"novinari\"...
Ni brige, ni pameti! :D
ja bih mogla ovako :D
sta je majmuni, ne odgovara vam ova vijest? vi mjerite vrijeme jel da? nedjelja polako prolazi, valja sutra kod gazde na posao, raditi za sicu, ucjenjen kreditima, truditi se da ne ostanes na ulici gladan, hahaha. a kao ovi u plemenu su budale?! robovi, hajm,o se lagano spremati za ponedjeljak, jos turobniji nego prosli.
pa oni imaju struju a nasi povratnici u genocidnu tvorevinu jos nemaju, pa vi vidite ko zivi plemenskim zivotom
A ko im pravi frizure?
boli me q. zakasnit cu na poso
blago njima oni nikuda ne kasne
Cuj tigar u Amazonu hahahahahahaha Pa prvp provjeri gdje određena životinja živi pa onda lupetaj po forumima xD
sta bi sutra mogli jesti, tigra ili sta drugo? to se pitaju kako god okrenes, sto mi idu na zivce ovi naucnici fuj samo fol oni kao nesto skontali nidje vezee