Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da budete puni jala, pokusajte da naucite osnove internet marketinga pa i sami nesto pokrenite. Decko ima kanal na engleskom, zaradjuje novac iz USA. Nije se uhljebio, nikom nije oduzeo posao. Trosi novac koji zaradi vani u Bosni. Kako mozete da kazete bilo sta ruzno o njemu? Ja sam pogledao 3 sekunde i ugasio. Ne zanimaju me papige ali sam procitao cijeli interview jer jako postujem svakog mladog covjeka koji je odlucio da ostane u Bosni i da se bori!
BulevarBijelihMuda@ Imaš li ti šta drugo radit u životu, osim što furaš tu dosadnu negativnost? Sve isto, misliš da nekog nerviraš tupane jedan? Praviš od sebe jadnika i najveći si siromah u mozak na klixu! Ni jedan ti komentar nije normalan niti s bilo kakvim argumentima, već samo iz tvoje tupave i nepismene glave! Kako te nije stid više, dosadan si svima...
a moze se i biti ministar ;)
Svaki miljon pregleda = 10.000€ znaci ti odlicno zivis
Može li se u BiH živjeti od komentarisanja na Klixu?
You Tube + nargila=ministar 😎
YouTubeom joooooj
Bolje ipak biti ministar u kantonalnoj vladi
Imao sam istu takvu i pobjegla mi isto je znala pricati
Jel dresirana ta papiga ? Aj joj reci nek prdne.
Šta ono moje spadalo od djeteta radi po vazdan na instagramu, facebook, youtube itd. A ništa ne pridonosi samo traži
Macan je pravo sladak :D Wau wau cat cat :D
bravo!
Neces sa tim papagajima doci do mjesta u ministarstvu. Moras biti moderan pusti Jalu broota i Zohara Corellia i miksaj ukuse za shisu.