Projekat vrijedan 76 miliona eura
0
Ajfelov toranj bi mogao biti pretvoren u džunglu
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ovoj stranici se svaki dan sve vise i vise gluposti moze procitati, kao da pojedinci koji objavljuju clanke nisu zavrsili ni osnovno obrazovanje. \"Kompanija Ginger procjenjuje da bi biljke proizvodile 84,2 tone CO2, ali da bi apsorbirale 87,8 tona.\" Od kada to biljke proizvode CO2?!?!?!?!?! Ako vec ne znate, provjerite prije nego objavite clanak. Biljke apsorbuju CO2 a proizvode kisik, odnosno O2!!!!
Cuj biljke proizvode CO2 hahahaha
tamam da posaljem brata da se sjeti da je posto od majmuna
to je cooll imamo sve vise majmuna a sve manje prirode
a......kontala sam ici u paris a sad.....odo ja u dzunglu.
joj.....mislilasam ici u pariz al sad......mogu otic u đunglu....
Evo ko voli izazove neka pogleda :) http://adf.ly/3zflV
Povoljan potez, ali samo ako sistem navodnjavanja nije pokretan električnom energijom iz termoelektrane niti nuklearkke. Najpovoljnije bi bilo da se navodnjavanje obavlja gravitacijski ( pasivno ili pomoću starog jednostavnog izumaa poznatog pod nazivom \"ovan\" ).
Glupost!
GDJE SE MOGU NABAVITI OVE BILJKE KOJE PROIZVODE CO2 DA VISE NE KUPUJEM BOCE ZA VARENJE.
http://web.orange.co.uk/article/quirkies/Jungle_plan_for_Eiffel_Tower
Pogledajte uzivo pogled sa VRH TORNJA, predivno. http://adf.ly/3yY1J Ne gledaj ako se bojis visine ;)
kako oni rješavaju pametno one sa biroa svaka čast dodatno ljudi koji če sadit biljke drugi če zalijevat treči okopavat četvrti brisat prašinu peti farbat vazne šesti nadgledat
Biljke proizvode i ispuste znatno vece kolicine O2 od kolicina CO2, koja je zanemariva! Naravno ovdje ne treba uzimazi u obzir gorenje suma (biljki) jer to se ne desava svakodnevno i cesto su posljedica ljudske greske i nemari, a sto se tice tornja svakako nije nikome cilj postaviti toliko zelenila i onda ga zapaliti!!!! Truljenje je jedan sasvim drugi, veoma koristan proces kojim se oplodjava zemljiste i time gradi baza za razvoj novih biljaka i drugih bitnih elemenata. Ali da ne idem dalje, nemam potrebu nekome se dokazivati!
biljke proizvodile CO2 , jedino ako su venerine muholovke :D
E vala nek\' si onom pametnjakoviću objasnio, isto sam mu htio, ali si me preduhitrio. Ovo se uči u petom razredu, hoće čovjek da pametuje, a ne zna šta je fotosinteza.
ne trebate se trudit da ga obložite zelenilom, i onako ce se sam opasati zelenilom nakon 21.12.2012......zalosno ali istinito :(