Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Robsluga ti si van pameti. Vjeruj za sebe, totalitaristo! p.s. zar nije PC sejtanska stvar?
Hvala brate sto poducavas i upozoravas kjafire, neka ti Gospodar ovo upise u najbolja djela...svaka ti cast...samo nastavi...sto im vise smeta to je znak da si na pravom putu....
robsluga, ti ne da si rob i sluga, nego si i nevidjeni IDIOT.
112. Al-Ihlas - Iskrenost Mekka - 4 ajeta Bismillahi rrahmani rrahim U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog! 1. Reci: \"On je Allah - Jedan! 2. Allah je Utočište svakom! 3. Nije rodio i rođen nije, 4. i niko Mu ravan nije!\" NAPOMENA: Sve slovne i druge tehnicke grjeske, ako postoje u sklopu ajeta i sura, nastale su uslijed nase obrade. Molim Allaha dz.s. da nam to ne upise u losa djela, a vas koji budete ucili online Kur’an molimo da ovo uzmete sa razumijevanjem! Redakcija!
Svaka ti cast Dino!
Bijedni su ovi rusi kao i njihova sabraca...