Japanci žele raskošne svadbe
0
200 dolara za iznajmljene prijatelje na vjenčanju
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aj majko moja kad sam ja ovu vijest furo, prije dvije godine. cak ima i vijest da mogu svog suparnika kupit i sa njim lazno radit...sarajevo x svaka vam cast konji jedni
:) neki od mojih prijatelja iz evrope rade kao lazni svestenici u japanu. naime, budisticki i sintoisticki japan ima drugacija vjencanja nego evropa i amerika, pa neki mladenci zele promjenu. nekima je vjencanje iz snova upravo vjencanje iz filmova gdje vas svestenik pita pred drugima sve one sitnice i na kraju kaze \"mozete poljubiti mladu\". lazni svestenici zaradjuju oko 100 dolara po ceremoniji (5-10 minuta) i vise su trazeni ako imaju bradu :).
Deja vu na kic-vjencanju Viva, MTV - voditeljice Gulcan.
jao idiota majko draga
koji su ti bolidi...