Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@pljuc nazalost takvi kao ti preovladavaju u nasem drustvu. Na zapadu direktori, glumci i svi ostali bi za te pare cistili wc-e jer zapadnjaci cijene RAD, cijene zaradjeno, samo fukare kao ti pljuju po svemu i zale se na lose zivotne uslove, a nekom stvari nebi mrdnuli da promijene to i uvijek je neko drugi kriv. sve dok se taj mentalitet \"to je ispod mog nivoa\" ne promijeni , nikad nam bolje nece biti. I dalje cemo zivjeti u drzavi koju vode lopovi i ljenguze, a za to uvijek kriviti druge.
bravo majstore. muka mi od ove \"gospode\". da nema pite i smrdljivih cevapa, nebi imali sta jesti!
A bijede i glumaca-hebo bi se za marku,cuj radio bi u vc-u,a ovi komentari jos zesci,bruka!!!
\"Ukoliko je potrebno, za 10 hiljada dolara, zalijepit ću se za wc šolju\", kazao je glumac Carlos Lozada. ja jakog glumca
za te bi pare lizo guuziice godinu dana svim njujorcanima
Ne znam sta je tu za vijesti? Vama sve cudno u Bosni. hahhaaha
Evo ja ću im i guzicu brisati
da nije malo stara vijest hahah :D