Astrologija kao bitan faktor
0
Za uspjeh je važno biti Strijelac
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kako da nije,strašno sam uspješan u životu,hočel ko da me unovći više...
@Andja: relax. Sve je ovo samo zajeb*ncija! Nista ne brini ako si strijelac... Ti ces sigurno uspijeti u zivotu. Obecavam ti! ;)
hahaha cuj \"Fox Jamie rasista\"! Kakve to veze ima sa textom sta ljudi hoce da kaze. Pa vidis li ti koliko si ti jadan kad si imao vremena da se pozabavis sa tudjim zivotima/biografijom (to mi lici na zivotnu depresiju, naravno tovju) gg! Pa ti si fenomen!!! :D
@ bwahahaha De ne seri i analiziraj svoje recenice. Kopiras sa wikipedije i sam sebe pobijes..svaku si recenicu zavrsio/la sa \"da bi uspjela, da bi bio to sto sada jeste...\"! To i govori text gore da su uporni i da ne poznaju rijec nemoguce. A svi znamo da je za sve potreban napor! Ti mora da si jarac (ne samo u horoskopu), o kojem jadnom NIKAD, NIKO ne pise!!!
Zmori me tim prezime pa ime sistemom. Jedva ljude prepoznah na listi
coooooooooooooool,bicu faca kad narastem :DDDDDD
Svaka cast bwahahaha2! Zamolio bih admina da nakon ovakve analize gosp. bwahahaha2 izbrise ovu vijest ili da barem zakljuca daljnje davanje komentara. Bruka ziva! ;)
I ja sam strijelac, a volim se i odvalit\'!!! Sta vam tu ne valja???
Douglas Kirk - rintao ko stoka od malih nogu. Namucio se dobro dok nije postao slavan. Malkovich John - cinjenica da je porijeklom iz bogate familije koja mu je omogucila da studira glumu ga nije sprijecila da svoje pare da Bernie Madoffu. Mozda bi bio pazljiviji da je bio prva generacija imigranata kao Douglas i Furtado i da je ustvario morao raditi da se prehrani. Dickinson Emily - citav zivot patila od depresije. Buscemi Steve - vjecni sporedni glumac. Dzaba mu talent kad ne izgleda ko Brad Pit. Foxx Jamie - rasista. Nostradamus - Ozbiljno? Zasto onda ne bi naveli i Miki Mausa ili nekog slicnog... UGH... Polozaj planeta ima uticaja na ljudski zivot koliko i broj kocki secera podijeljen s brojem solja kafe koje su roditelji popili do momenta radjanja djeteta. Ustvari, ima daleko manji uticaj, s obzirom da su to hemijske supstance s jasno utvrdjenim djelovanjem na metabolizam. Gluposti.
@bwahahaha E baš si me nasmijao hehehe, mene - djevicu/škorpiju, hahahaaa
Idol Billy - propao od droga, karijera mrtva od ranih 90ih Scott Ridley - prvi film rezirao u 40-oj. Namucio se ko stoka da dogura do danasnjeg statusa. Pryor Richard - izmedju ostalog jednom se zapalio puseci kokain. Teski ovisnik. Furtado Nelly - od cetvrte godine se bavi muzikom. Samo 17 godina kasnije izdaje prvi singl. Dotad radila kao sobarica. Osbourne Ozzy - ako ikom treba primjer kako droge i alkohol skode, tu je Ozzy. Jednom prilikom pijan pokusao udaviti svoju zenu. Banks Tyra - model. Treba li ista vise? Jay-Z - bivsi diler koji je s 12 godina upucao vlastitog brata jer mu je ukrao nakit. Basinger Kim - teskom mukom dogurala do statusa zvijezde, preko puno-puno golisavih slika. Trenutno ne prica s pola familije jer nisu bili na njenoj strani tokom razvoda. Morrison Jim (Doors) - He\'s dead Jim. Procerdao talent i karijeru na droge i alkohol. Tako i umro. O\'Connor Sinead - karijera mrtva od 1990. Pokusala se ubiti bar jednom.
naravno, svaki znak ima svoje poznate i nepoznate. I manje više to su neđe svi tako da se ipak slažem sa 3c da je u pitanju glupost....
nije glupost već fakt...samo su izostavili pod strijelce upisati Idol Billy, Scott Ridley, Pryor Richard, Furtado Nelly, Osbourne Ozzy, Banks Tyra, Jay-Z, Basinger Kim, Morrison Jim (Doors), O\'Connor Sinead, Douglas Kirk, Malkovich John, Dickinson Emily, Buscemi Steve, Foxx Jamie, Nostradamus, Jovovich Milla, Pitt Brad, Piaf Edith, Fonda Jane, Jackson Samuel L., Zappa Frank ....
koja glupost