Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trpa Ruadanka kao i uvek, ne vadi, i kao po pravilu zacepi gubice mnogima! Lepo rece vakcinisan za njih znaci biti vakcinisan Pfizerom, ostali isto out!!! Isto tako za 1936 i Hitlera je apsolutno u pravu. Sve identicno. FUJ
Primitivni polusvijetu smiješni
Žena objasnila
Odavno mutacija Mao Ce-tunga i Bukowskog nije stogod izjavila...pa bas je bilo vrijeme. Samo slaba je ovaj put sa psovkama, nije u formi.
Ova izgleda ne cita vijesti. Novak je sve ucinio da prekrsi pravila koja vaze za sve. I trenutno odugovlacenje je iz razloga sto mu pokusavaju nekako sve opravdati i progledati kroz prste kako bi igrao turnir.
Pravila su tu da se krše, šta ti nije jasno...
Meni je ove babuskare žao... A Novak chetnik seljachina
ova je glupa ko top. a i dosadna
Matora halapaca a trcala prva u Bg da se vakcinise
šta je htjela da kaže ni ona pojma nema
...
ovo je novakov "muhamed ali momenat" ko te ne vidi stvarno je priglup i ogranicen kao balkon..
Preteški izazov uzimanja vakcine i nezaražavanja djece koja nisu ništa kriva... Jeste, to je ekvivalent Vijetnama. Jbg, inače nam je i logika u školama nula, zato je kako je.
Svakakvih budala na ovoj planeti
Književnica, a gluplja je od one Dalile iz Zadruge.
Halo zeno, radi se o pravnim stvarima, ostavi se emocija. Policija najvecim zvijezdama zbog najmanje sitnice zaplijeni auto, jer svi su isti pred zakonom.
Misljenje je kao guyica, svako ga ima...Dirty Harry 🤣🤣 ukratko objasnjava svu ovu pompu oko nekog tenisera, a i inace sve internet senzacije