Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I to podrzavate genocidasi?? Zapitajte se malo...
Djecaka je majka stavila na vlak u Zaporozju. Otac je na ratistu a ona je ostala brinuti o nepokretnoj majci. Kondukteri su se brinuli o njemu i predali ga ukrajinskim granicarima i carinicima. Malisan je sam i bez nadzora odraslih presao samo petsto metara medjugranicnog podrucja. Vec je kod rodjaka u Bratislavi koji su odmah dosli po njega.
Ovo je nanijela politika EU i SAD prema Ukrajini.Oni su je spremali za rat protiv Rusije unazad 20 godina a da to Ukrajinci nisu ni primijetili.EU i SAD vole slati tuđu djecu da brane njihove interese a neće slati svoju.
Ispisane sifre za nuklearku
ILI STO BI REKAO COVIC CUVAJTE RS!
❤️
Koliko je bolestan taj Putin jbt, ja sam mislio da je on normalniji
Koliko je djece ovako iz Srebrenice izašlo.. Evropa nije pisala o njima..
Ili one djece iz bugojna i okoline, srednje Bosne.
Tuga golema ali ne zaboravite da svi placu za svojom djecom i Bošnjaci i Srbi , Hrvati , Ukrajinci , Rusi , Jemen, Sirija, Itd da ne nabrajam
Koliko djeceee u Palestini, Jemenu trpi torturu godinama, ma jok Klix voli Ukrajnuu...
Ukrajina traje 15 dana,nisam primijetio prije toga da si TI spominjao djecu drugih zemalja prije toga.
Od utorka RS Ce jesti travu i kamenje
kakva tragedija 2022
👏👏👏❤🇧🇦🇺🇦
Bravo za djecaka, jadni njegovi roditelji. Meni oci para ovo "curenje radijacije". Nije ni cudo sto ljudi rokaju jod, kad se ne znaju obicne stvari o nuklearkama. Pogotovo novima. Je li se ikad iko zabio avionom u nju? Ne. Ne - jer se nije sjetio, tako bi ucinak bio milionpostotni, nego jer su projektirane tako da im udar aviona ne moze nista, odnosno onima oko nje. Najlakse je sijati paniku i strah neznalicama i onima koji ne zele da uce.
Tuga i bol na sve strane.
Ovo je stara vijest koju su nam komsije na Kuriru do detalja analizarili. Jos se nisu usaglasili da li je ovo Matrix ili opticki trik.