Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što više takvih ljudi je bolje za sve. Ne samo učiti djecu od ranih dana o ekologiji i korupciji. Reći djeci razloge da kad pored rijeke idu da će se čuti smrad ako budu pasivni, i da će političari graditi kuće na(svojoj) državnoj zemlji po parkovima umjesto uložiti u pocvjećivanje parkova i uteđivanje staza, staza za bicikle, za pješake, staze i mjesta za pristupljive za fizički nejake. Mentalitet zajednice je bolji od korupcije. Svak će umrjeti zato poboljšati sve svima.
Ovi iz SDA misle da su to njihovi licni pasaluci pa mogu da rade st ahoce .Nadze se jedan pametan djecak pa uputi istinu u svjet i bori se da zstiti prirodu .Koliko ovakvi pametni i sposobni ima u Bosni i Hercegovini ali nedaju begovi i age da pamet i sposobnost prosperira za bolje sutra i citavu buducnost jer ce omanjiti u njihavim seharama.
Kada dodje vrijeme, a doci ce! MHE ce nestati brze nego sto su sagradjene, ko moze da sabere rasute dijelove MHE??Samo nasi vrijedni ROMI :))) Medju zastiticima je puno grupa, sa predznanjem o hemiji i fizici...ribari tacno znaju koji silk i koju udicu da koriste, da se uhavti odredjena riba...ne potcjenjujmo se NIKADA! Tik Tak!
@ELShapoSDA Ih, koliko tu levata ima u igri...od zelembaca, narandzastih, crvendaca, pa do onih sa sirokim osmjehom, PRETVARACA..sve to uz svesrdnu podrsku KOMPLET BiH.Mala Bosna, svi u dogovoru...eh sto ti je ekonomija i lova :D nema razlika, mirisu se ko braca...Vidjecemo ko ce biti jaci :)
Greta za sirotinju
Di Caprio poslao poruku na viberu našem Dilfi
Bježi greta ide Bošnjo
Greta na aparatima..
greta i ovi patagonci bi trebali posjetiti teletović mirzu, košarkaškog električara, kojem su se suprotstavili časni žitelji sela zlate---