Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreća njihova što nije bila Biserka tamo! Mućak bi pojela Endži!
Sjenicki sir koji prave nasa braca u Sandzaku je takodje bio u ponudi....i u celoj srbiji veoma trazena roba.... Vi mrzite srbe i sve sto je srpsko.... Mi se slazemo sa nasim Sandzaklijama... Ako bude rata oni vas vise nece braniti..pa da ih posle rata psujete i ponizavate
Sjenicki najbolji na Balkanu!
Kretenski mediji kao i nasi mediji.
Kretenski mediji kao i nasi mediji.
Da li je probala specijalitete iz Ritopeka?
tradicijonalno.... iz dzepa gradjana , navikli smo i mi u bosni tako da docekuju guzonje
Još veći je apsurd da vi prenosite njihove glupe analize
Je li probala Veljine cevape? #jbniljudozderi
đe kakila
Ističu da su se veoma potrudili da predsjednika Vučića predstave kao pravog domaćina.???
Preludi su i Srbijanci i Vucko 😆
Sta je jela Merkelova?
Da li se pravopis promijenio ili nesto sa ovim naslovom nije u redu?
Sjenicki sirac i prsut, vojvodianske kobaje, sremski kulen, sarme od futoskog kupusa .sta ima bolje od toga? A sto se tice srpskih vina to je posebna prica al da je skratimo. Francuski predsednik Makron, koji inace slovi za velikog ljubitelja i poznavaoca vina, bio je impresioniran srpskim vinima, toliko da mu je predsednik Vucko kad je otisao u Pariz poneo nekoliko buteljki.
Kako sta ima bolje? Pa Veljini cevapi.
@Sezam nema vise Veljinih cevapa, Velja kao filijala don Milovog mafijaskog Kavackog klana je corkiran. I neko vreme provesce sanbukagijama na nogama i odelu sa piprecnim dezenom. Nije crnogorski despot, diktator i mafijas don Milo Djukanovic ljut na Srbiju zbog crkve i ustolicenja na Cetinju. Vas Bosnje je lako nalozitit..
Svi se tirani skupiše u Tirani!😂
Dodali joj pasulj sa suvi rebarci ! Ima avion da preleti sam od sebe Tiranu!
A na vratima joj dali soda bikarbonu. Jebiga na Balkanu se najbolje jede