Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VIDEO or it didn't happened :))
....or it didn't happen ... bez ED :))) Pozz
a jes upravu si, malo me poremetila.. kontaš vec :D
Ma bravo! Ovo je samo trud i rad ove cure. Sigurna sam da joj niko nije platio ni put. Nemam pojma o trbusnom plesu ali pobijediti na bilo kojem internacionalnom takmicenju je velika stvar. Go girl! ;) :p
Lejla svaka cast na pobjedi! @klix Prestanite stavljati te glupe naslove clanaka - nije dobila titulu "najbolje trbusne plesacice", kako uporno navodite, nego je pobijedila u jednoj od kategorija - solo female, adult Fusion/ Fantasy. Lejla svaka cast na pobjedi, predivan ples :))
Lejla svaka cast mi smo ponosni sto si iz Tuzle :-) a ovaj portal ne mogu da razumijem sto je dozvolio da OVAKVE komentare (prostacke,seljacke ,ne adekvatne ) za nesto ljepo nisu izbrisali i blokirali :-( .
Lejlice Vehabije te vole gledat
idiot
tipicna slavenska djevojka, koja plese trbusni ples, ženi me!
Orijentalni ples i Njemačka, sranje U Istambulu prave Oktobarfest
Što se mene tiče, najvatreniji ples, govor tijela je fantastičan, još kad se u to ukomponuje muzika, i ljepota žene........ fantastično ! : )
hm
ahmmm...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U zivotu nisam vidjela vise primitivnijih komentara na jednom mjestu. Ova djevojka je sve ovo postigla samo svojim trudom i radom, iza nje ne stoji niko i ona nije kao one "trbusne plesacice" kakve ste vi gledati pod satorima i na takvim slicnim mjestima. :)
ovo su MASONI vidimo glavu horusovu tamo iza i ovog pedera obucenog u nosnju onih slobodnih graditelja sto izgradise onu veliku zgradetinu u po pustinje moram priznat da su lijepo ukrasili scenu usput da cestitam i lejli stvarno mala vrti kao sto se vidi iz prilozenog
Jedna vrsta droljetizma.
Dodji Lejla u Banjaluku da te cetnici istalasaju!
selam isprdku turski, to talasanje u vas kratko traje, kad muslimani karaju to traje 500 godina
Pa vi rekoste da smo vam protalasili devedesetih 100 000 bula,pa rekoh da ne kvarimo tradiciju hehe
klix-e gdje je video,da vidimo sta cini ova Lejla?
Sta ce ovo musko trbuhom mlatarat ...
Najveci,najrespektabilniji,najbolji,prestizni,veliki,mnogi,visestruki etc,etc. Ostatak su tacke i zarezi.
Treba tekst napisati...
Ma sigurno je iz kalesije nije ona vidila tuzlu ni na pornicu ima kalesijsku facu zaseok čekanovići sto posto ali dobra hanuma nesmjem grijesit dusu spucat je ko ofinger
a i sereš ...
joj armele, naci cu te u brckom i rascopat glavu! zasto? zato sto si seljak!, bit ce zrak u gradu laksi! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)