Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Garantujem da su roditelji opersiani od nacionalizma, srbovanka i teskih tema
@MrAQmega Selam LJELJAK, KAKO IDE BALEGARU SMRDLJIVI
Bravo momčino 💙💙💙💙💙💙💙👍
Znaci ovo je za podvig, zato sto je Srbin a navija za Zelju... bravo. Biti ce na Face tv, da mu se Senad malo u s...k uvuce.
Mlad si jos,i kao takav imas pravo na greske u vezi izbora kluba...
PA dobro kreteni novinarski, recite makar kako se dečko preziva, ili kako je ime njegovog youtube kanala da pogledamo kako svira
jasno, što dalje od džamije i crkve, rokenrol ujedinjuje
Lijepa vijest, šteta što nije više ovakve raje
💙💙💙💙💙💙💙💙💙👍👍👍👍👍👍👍👍
Bravo Elvise 💙💙
Bratunac je danas grad u kojemu skoro nema Bošnjaka, osim u Berizovoj ćevabdžinici. Bilo je Srba koji su jedva dočekali da kolju, a bilo je i onih (vrlo malo) koji nisu htjeli pa su ili prebjegli u Srbiju ili su ubijani/oduzimali sebi živote. Mali je vjerovatno iz takve porodice. Bog da vas čuva!
@MirsadaJarani U Kravici je živjelo preko 5000, a u napadu ARBIH je stradalo manje od 100,mahom naoružanih genocidaša. SDS je još 1991. dijelio oružje sa kamiona JNA, švedski sto za genocidaše. Tad su počeli praviti čeke i u jednoj su ubili trojicu Glogovaca pucajući im na auto. Niko iz bratunačkog MUP-a nije smio da proviri u Kravicu.
Bravo momcino 💙
Bravo. Volim te Željo!!!!!
ko slusa alternativniju muziku generalno ima malo drugaciji mentalni sklop oslobodjen od primitivizma i nacionalizma. ovo govorim iz licnog iskustva. velika vecina nacionalista su cisti turbo folkeri
@detrdjent bravo,hahahah,svaka cast
Bravo Djole !!!
Bravo mali !! On je jedan jedini , on je nepobjedivi naprijed Željo moja ljubavi .. 👍
Bravo Đorđe 👏👏👏👍👍plavo je 💙💙💙 u tebi
jojjjj jada jadnog, imal kraja jadu u ovoj crnoj zemlji, ceka nas najgore i doci ce