Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve spremno za sestosatni maraton instagramusa i kamenjarki na relaciji Hotel Evropa - Pozoriste.
bite vokri sto ti ne zesmo zitigu
Kako je lijepo zivjeti u Sarajevu bez vlaha ♥️♥️😍
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sav jad i bijeda BIH se vidi na fotografijama 5 i 6: ne može par zastavica proljepšati zapuštene fasade i išarane fasadne zidove! I to u centru glavnog grada države! Šta rade te službe, šta rade gradonačelnih, ministarstva, vlada?! Treba da se stide što uzimaju plate od naših para, a grad se usmrdio!!!
Znacajan je to dogadjaj za baketa i familiju , jos budjetske love na racunu, da se deseti dio tih para dao nasim sportistima mozda bi bila i neka medalja a ovako i dalje ide ubleha zvana film festival
Suncokreti: dekorisanje, preduzeće, fudbal, uopšte, tačno, februar, talasi, ajkule....ahahhahahahhahahahagaga
Ko god se pojavi odmah dobije epitet "slavni" 😂
hahaha ukrasavanje, kao za bajram i novu godinu ahahaha,,, Majko moja...
Odmah ću se vakcinisati 2x samo da me puste tamo, makar mi za pola godine bio spržen mozak. Ne mogu da odolim stajanju pored crvenog tepiha slikajući trećerazredne režisere, nikom bitne influenserke koje bi zgubile pola težine da im odbiješ silikone, i njihove partnere vozaće polovnih Porschea stečenih pljačkom državne imovine preko tatine stranke.
Kad završi SFF i turistička sezona privede kraju,idu nove epidemiološke mjere i lockdown.Ofirni ste ko papirnih 7km.
Jako “značajan dogadjaj” 😂😂😂
Čuj očistili harem SFF?! Zar ne treba uvijek biti očišćen i uređen?! Ili nam to nedostaje vjernika?! U šta se troše pare pokupljene od Islamske zajednice ako se harem čisti jednom godišnje?! Ili se ne zna nadležnost da li ga čisti grad ili IZ?! Fuj, fuj!
bas jedva cekam! dolazi mi i enisa, bit ce nam top, tip-top
svima kojima smeta ostanite u kuci i ne gledajte.. poyy
Idemo! Spremni smo za SFF klaster. Niko ne zeli na vakcinaciju, ali zato svi pravac u Branilaca Sarajeva.
Zasto se vakcinisati? Grad je trenutno pun, guzve su velike, lokali su puni svaku noc, a takozvani virus se ne siri. Nikakva razlika nece biti ni za sff. Vakcine su prevara, kao i sve.
samo da se jednom uhljebu oduzmu...kriminalom stecene imovine...od tog novca bi se mogle uraditi nove fasade u sarajevu...i usput...stop legalizaciji kupoviba diploma...za stranacke debile...
Saze izac lazna krema grada i glumit neki kuraccc ,samo cekam ds me neko pogleda poprijeko da ga pljunem
takvi popiju noz il palicu po vugla sto cekaju