Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jooj ove sultane dali je ona ikada cula za tanning??? a i koja kila bi joj dobro dosla jer ovako mi djeluje kao da je iz bijafre pobjegla.
hahaha cuj piramide
U februaru 2008, Izmo Guglić je poslao dva rada puna besmislica kamufliranih u pseudonaučni i New Age žargon potpisavši se kao „Dr.Phil. Amer Kovacevic“ za objavu na web-stranici Semira Osmanagića, kao eksperiment da provjeri da li će ih taj web-site, koji tvrdi da je posvećen ozbiljnom i naučnom geo-arheološkom istraživanju bosanskohercegovačke kulturne i historijske baštine, prihvatiti za objavljivanje. [5]. Po ličnoj preporuci Semira Osmanagića, oba članka su odmah bila objavljena Bosanski ljiljan: jedno razmišljanje u prilog tezama Semira Osmanagića, a nakon toga je jedan preveden na egleski jezik od strane člana njegovog tima. Zatim je slijedilo objavljivanje sličnog članka kojeg je napisao saradnik gospodina Osmanagića, Davorin Vrbančić, vidno inspirisan besmislicama koje je napisao „Dr.Phil. Amer Kovacevic“.
majke ti ne seri vise
@kemo mali Ti mora da si kop'o pa te sad boli. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovi što vjeruju da su ovo zaista piramide luftali su sa časova geografije da gledaju ZMBT. ;-)
I historije?
Najprije su propustili su lekciju o brdima.
A što Sulejman nije došao?
Imamo mi svog Sulju, Tihica velicanstvenog
dodje mi da odrepujem nesto
Piramida se izjasnila kao bosanska? Ma daj!
Da nije možda Egipatska, a ona u Egiptu Meksicka.
Pa to i govorim. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Piramide? HAHAHAHAHAAHAA Koji ublehaši u pm hahahahahhahaah
nazad u rupu
ko je vama srbima kriv sto ih nemate, nek vam tata dodik napravi