Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skaka: Želim vam dobar provod uz Gibonnija i Riblju čorbu
slika 2, njena faca : Joj jesam li ugasila peglu majko draga ?
Skaka ovo je lijepa priča i trba je nastaviti, ali tvoja uloga u čitavoj ovoj priči je samo da parama gradjana sa svih nivoa vlasti u FBiH, samo platiš usluge ovih umjetnika, a ne da se time hvališ.
pare, pare pokrecu svijet politiku I nogomet...parama ja kupujem sve jahte, konje I zamkove…...al upamti frajeru da ti pare nemogu kupit raju iskrenu
Veli moj unuk.Kada porastem želim biti ko Skaka.On se slika sa svim glumcima i pjevačima i putuje stalno u neke gradove.
bolje ti je ocisti sarajevo od smeca.grad postaje deponija
it's all about money :)
Dovoljno bosnji da prezivi citavu godinu sretan
Da odmah kažem nemam ništa protiv Sarajeva, ali... Prije 2-3 dana slušam g. Skaku koji kaže da će Federacija finansirat projekat, nije naveo u kojem iznosu. A zašto ne bi Tuzla ili Zenica ili Mostar ili neki drugi grad bili centar?
Novogodišnja čaraolija u najpeksinastijem i najsmrdljivijem gradu i državi u Evropi. Ako smo više uopšte Evropa, osim geografski. Samo rokajte nove blokove za termoelektrane ( od kojih koristi imaju jedino Kinezi i par naših lopova, do se narod truje), polovne dizelaše i što više bašti da se “očisti” paljevinom.
Skupa ti ta carolija Skaka
Taman sam mislila da ću novu godinu proslaviti izvan države, ali ovu priliku ne mogu propustiti! Svaka čast Skaka, ništa manje od tebe nismo ni očekivali!
Kao i svake godine, Sarajevo će biti centar regije. Najbolji gradonačelnik grada Sarajeva!
Ovo je najgori gradonačelnik u historiji Sarajeva. Čovjek samo radi na organizaciji dočeka novih godina. Naravno ima najviše mogućnosti za ukrasti sebi i SDA. Nije se sjetio recimo da otvori javnu halu za te turiste koji dođu u Sarajevo. A doći će dan kada će završiti iza rešetaka.
najbolji
Bravo Skaka, ako iko zna napraviti atrakciju od našeg grada, onda si to ti.